Polemik & Kulis
07 Ara 2016 11:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:14

İsmail Saymaz'dan Cem Küçük'e dava: Tehdide pabuç bırakacak değiliz

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, kendisini hedef gösteren Cem Küçük hakkında suç duyurusunda bulunarak, tazminat davası açtı.

Hürriyet gazetesi muhabiri İsmail Saymaz, kendisini hedef gösteren Cem Küçük’e dava açtığını belirterek “Bu saatten itibaren Cem Küçük'le yargıda hesaplaşacağız. Tehdide pabuç bırakacak değiliz” dedi.

Cem Küçük, tarafından “sistematik biçimde hedef gösterildiğini” ifade eden İsmail Saymaz, “Bunun gereği olarak, Cem Küçük hakkında ‘hakaret’, ‘tehdit’, ‘iftira’ ve ‘inanç/düşünce ve kanaate müdahale’ suçlarından şikayetçi oldum” dedi.

Twitter’da açıklamalarda bulunan İsmail Saymaz, aynı zamanda Cem Küçük hakkında "kişilik haklarına saldırı" suçundan Bakırköy 4. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde tazminat davası açtığının altını çizdi.

“TWİTTER'A DA BAŞVURUDA BULUNDUK”

Cem Küçük'ün TGRT'deki "medya kritik" programı için de RTÜK'e başvurduğunu söyleyen İsmail Saymaz, şöyle devam etti:

“Bu saatten itibaren Cem Küçük'le yargıda hesaplaşacağız. Gazetecileri tehdit ve hedef gösterme suçu karşılıksız kalmayacaktır. Cem Küçük'ün tehdit, hakaret, iftira ve hedef gösterme suçlarını işlemek için araç olarak kullandığı Twitter'a da başvuruda bulunduk. Türkiye demokratik laik hukuk devletidir. Kimse arkasında bir güç varmış intibası vererek suçu işleyemez. Tehdide pabuç bırakacak değiliz.”

İşte o mesajlar: