Gündem
25 Eki 2016 10:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:37

İsmail Saymaz'a eleştiri yağdı, Ertuğrul Özkök sahip çıktı!

İsmail Saymaz, ByLock’un patent sahibi David Keynes ile yaptığı röportaj eleştirilerin hedefi oldu.

Hürriyet'ten İsmail Saymaz'ın “ByLock’un patent sahibi David Keynes ile yaptığı röportajla ilgili tartışma sürüyor.

Dünsabah saatlerinden bu yana İsmail Saymaz hem sosyal medyada hem televizyon ekranlarında topa tutuluyor.

Dün sabah Kanal 24'te Ersoy Dede'nin Günün Manşeti programında başlayan eleştiriler, gün boyu sosyal medyada ve akranlarda da devam etti.

KELKİTLİOĞLU: İSMAİL SAYMAZ BİR PROJEDİR

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu, dün akşam Kanal 24 ekranlarında İsmail Saymaz'ı "Ateşle oynuyorsun" diye uyardı. İsmail Saymaz'ın haberinin proje bir haber olduğunu belirten Kelkitlioğlu, “İsmail Saymaz bir projedir. İsmail Saymaz Can Dündar'ın yerini doldurması için gönderilen birisi” dedi ve uyardı: "İsmail Saymaz ateşle oynuyor..."



"HÜRRİYET'İN TETİKÇİSİNE MAKLUBE YEDİRMİŞLER"

Bugün de Takvim gazetesi, "Hürriyet'in tetikçisine de maklube yedirmişler" başlıklı haberle, Saymaz'ın FETÖ'nün televizyonunda maklube yediğini hatırlatıp, Saymaz'ın FETÖ ile içli dışlı olduğunu yazdı.

ERTUĞRUL ÖZKÖK'TEN İSMAİL SAYMAZ'A DESTEK

Tüm bunlara Hürriyet'ten Ertuğrul Özkök cevap verdi. İsmail Saymaz'a sahip çıkan Ertuğrul Özkök, Hürriyet'in de büyük gazete olduğunu söyledi.

Özkök, yazısının "Büyük gazete olmak işte böyle bir şeydir" başlıklı bölümünde İsmail Saymaz'ın haberine ve İsmail Saymaz'ın gazeteciliğine sahip çıkarak şu satırları yazdı:

"Türk kamuoyu 15 Temmuz darbe girişiminin kilit kavramı “ByLock”u ilk defa Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi’nin köşesinde okudu.

Türk kamuoyu “ByLock”un arkasındaki kritik bir ismi ilk defa dün Hürriyet’in manşetinde, İsmail Saymaz’ın haberinde okudu, gördü."