Televizyon
12 Mar 2021 08:55 Son Güncelleme: 12 Mar 2021 09:29

İsmail Saymaz Adem Metan'a konuştu! "Görüşlerim yüzünden hep yasaklandım"

Adem Metan’ın perşembe günü Youtube’da yayınlanan “Peki Sonra” programının bu haftaki konuğu Türkiye’nin başarılı gazeteci ve yazarlarından İsmail Saymaz oldu.

İsmail Saymaz, Adem Metan’a çok samimi açıklamalarda bulundu. İsmail Saymaz daha önce pek bahsetmediği ilk ödülünün Türkiye Jokey Kulübü Ödülü olduğunu açıkladı.

Adem Metan’ın, “televizyon kanallarından size karşı bir ambargo var mı” sorusu üzerine İsmail Saymaz, “Bir kanal var özel bir program için haftada iki gün anlaştık, rica ettiler takım elbise alışverişine gittik. Onların bana aldığı takım elbiseyi onların kanalında giyemedim, çağıramadılar. Söylediklerimden ötürü hem davet edilip hem de program sonunda ambargo yiyebilirim.” dedi.

İsmail Saymaz, “Süleyman Soylu uzun zamandır İçişleri Bakanlığı personelinin kendini en yakın gördüğü bakanlar arasında yer alıyor. Süleyman Soylu, İçiİşleri Bakanlığı personeli nezdinde; Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı personeli nezdinde kabul gören insanlar” dedi.

İsmail Saymaz'ın mesleği boyunca yazdıklarıyla hem birçok ödüle layık görüldüğü hem de yine aynı kitaplar üzerinden yargılandığı, siyasi isimlerle anılarını ve hayatına dair samimi detayları paylaştığı bu keyifli sohbetin tamamına Adem Metan Youtube kanalından ulaşabilirsiniz.