Spor
26 Tem 2023 18:58 Son Güncelleme: 26 Tem 2023 19:00

İsmail Kartal'ın gözden çıkardığı iki isimle yollar ayrılacak

Fenerbahçe, Miguel Crespo ve Willian Arao ile yollarını ayırma kararı aldı. Crespo'nun menajeri İstanbul'a gelirken, Arao'nun menajeri Brezilya'ya gitti. Fenerbahçe'nin beklentisi ise Crespo için 7.5 milyon euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmemek. Arao'ya ise şu ana kadar 3 kulüp ilgi gösterdi.

Yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam eden Fenerbahçe, takımın iki orta saha oyuncusu Miguel Crespo ve Willian Arao ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

CRESPO'YA YOL GÖRÜNDÜ

Sarı-lacivertli takımda yabancı kontenjanının da etkisiyle gözden çıkartılan Crespo için menajeri İstanbul'a geldi. Portekizli futbolcunun menajeri, Fenerbahçe ile masaya oturduktan sonra Crespo'nun geleceği netlik kazanacak.

ARAO'YA 3 KULÜP İLGİ GÖSTERİYOR

İsmail Kartal'ın takımında forma şansı bulamayan Willian Arao ile de yolların ayrılması planlanıyor. Brezilyalı futbolcunun temsilcisi, transfer görüşmelerinde bulunmak için Brezilya'ya gitti. Arao'nun temsilcisi, Brezilya'nın ardından Suudi Arabistan'a geçecek. 31 yaşındaki futbolcuya şu ana kadar ilgi gösteren 3 kulüp bulunuyor.