Spor
25 Eki 2023 12:01 Son Güncelleme: 25 Eki 2023 12:03

İsmail Kartal'dan stoperde sürpriz alternatif

Fenerbahçe'nin Ludogorets ile oynayacağı maç öncesinde kadroda Djiku ve Becao dışında stoper bulunmuyor. Teknik direktör İsmail Kartal'ın bu iki futbolcuya alternatif olarak sürpriz bir ismi hazırladığı öne sürüldü.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçında yarın Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek olan Fenerbahçe'de, bu karşılaşma öncesi geniş kadroda sadece 2 oyuncunun alternatifi bulunmuyor: Alexander Djiku ve Rodrigo Becao.

Sarı lacivertlilerde tecrübeli stoper Serdar Aziz sakatlığı nedeniyle, milli takımdaki performansı ile dikkat çeken Samet Akaydın da UEFA listesinde bulunmadığı için kadroda yer alamayacak.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Djiku ve Becao’nun olası bir sakatlık ya da kart görmesi durumunda teknik direktör İsmail Kartal, Jayden Oosterwolde’yi stoperin alternatifi olarak düşünüyor.

Hollandalı sol bekin UEFA Konferans Ligi play off mücadelesinde Twente ile oynanan ilk maçta olduğu gibi stoper hattında görev yapabileceği belirtildi. İsmail Kartal’ın Ludogorets maçı için yapılan taktik çalışmalarda Oosterwolde’yi stoper mevkiinde denediği öğrenildi.