Spor
21 Eyl 2023 23:12 Son Güncelleme: 21 Eyl 2023 23:14

İsmail Kartal'dan şaşırtan Michy Batshuayi yorumu

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda oynadığı ilk maçta Nordsjaelland'i 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal'ın, Michy Batshuayi hakkında sorulan soruya verdiği cevap dikkat çekti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nda oynadığı ilk maçta Nordsjaelland'i; Crespo, Batshuayi ve Serdar Aziz'in golleriyle 3-1 yenerek gruba galibiyetle başlayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Zor bir rakibe karşı mücadele ettiklerini söyleyen İsmail Kartal, ''Gerçekten zor bir takıma karşı mücadele ettik. Bu takımın Avrupa maçlarında gol yemeden bütün maçlarında kazanması, kendi liglerinde hafta sonu Kopenhag ile 2-2 berabere kalması ve ligde 3. olması... Genç ve koşan bir takım. Hepsinin bilincindeydik. İki kulvarda da gidiyoruz'' dedi.

Michy Batshuayi'nin oyundan alınırken tepki gösterdiği iddiası sorusuna Kartal, ''Ben sizden duydum. Ne tepkisi olmuş? Her şeyin altında bir şey... Ben anlayamadım, çözemedim. İzleriz, bakarız. Bakalım ne olmuş maçtan sonra, Samandıra'da analizini yapacağız'' ifadelerini kullandı.