Spor
28 Eyl 2023 23:52 Son Güncelleme: 28 Eyl 2023 23:54

İsmail Kartal'dan oyuncularına yasak geldi

Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe, Başakşehir'i sahasında 4-0 mağlup ederek altıda altı yaptı ve liderlik koltuğuna yükseldi. Maçın ardından İsmail Kartal, ''13'te 13'e bakmıyorum. Bunu da yasakladım. Futbolda bugün ve yarın vardır'' dedi.

Trendyol Süper Lig'in erteleme maçında Fenerbahçe sahasında ağırladığı Başakşehir'i; Djiku, Duarte(KK) ve Szymanski'(2)nin golleriyle 4-0 mağlup etti ve puanını 18'e yükselterek liderlik koltuğuna yükseldi.

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren İsmail Kartal, ''İlk 30 dakika planladığım gibi gitti. 3-0 olunca oyuncularım biraz daha rahat oynamaya başladılar. Üç gün sonra da maçımız var, oyuncularımın kafasında da o var. Devre arasında kendi oyunumuza devam etmemiz gerektiğini ve dördüncü golü beşinci golü hatta olursa altıncı golü bulmamız gerektiğini söyledim. Maçı domine eden taraf bizdik. Daha farklı bir skor da olabilirdi'' dedi.

''OYUNCULARIMA YASAKLADIM''

Bu sezon oynadığı 13 maçı da kazanarak müthiş bir seri yakalayan Fenerbahçe'de İsmail Kartal oyuncularına yasak getirdiğini açıkladı. Kartal, ''Biz 13'te 13 gibi şeylere bakmıyoruz. Bunu da oyuncularıma yasakladım. Futbolda bugün ve yarın vardır'' ifadelerini kullandı.