Spor
17 Eyl 2023 23:23 Son Güncelleme: 17 Eyl 2023 23:26

İsmail Kartal'dan merakla beklenen 6 numara transferi açıklaması

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe sahasında Antalyaspor'u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Maçın ardından İsmail Kartal, ''Birkaç zamandır 6 numara almak için başkanımız ve yöneticilerimiz çok uğraştı. Daha öncede söyledim 'bize katkı verecek oyuncu almak istiyoruz' dedim. Almak için oyuncu almak istemedik'' ifadelerini kullandı.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe sahasında konuk ettiği Antalyaspor'u 3-2'lik skorla mağlup ederek yeniden liderlik koltuğunda yükseldi.

Bu sezon oynadığı 10 resmi maçta da sahadan galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'de İsmail Kartal, Antalyaspor maçının ardından aylardır konuşulan ancak gerçekleşmeyen 6 numara transferi hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

İsmail Kartal, ''Birkaç zamandır 6 numara almak için başkanımız ve yöneticilerimiz çok uğraştı. Daha öncede söyledim 'bize katkı verecek oyuncu almak istiyoruz' dedim. Almak için oyuncu almak istemedik. Başkanımıza sezon başından beri yapmış oldukları transferlerden dolayı teşekkür ediyorum. 6 numara tabii almak gerekiyordu ama almak için almak doğru değil. Bizim B planımız var. Nasıl stoperde Jayden (Oosterwolde) oynattıysak 6 numarada oynayacak İsmail, Crepso ve Zajc var. Zaman içinde bunları herkes görecek. Bu açığımızı biz kapatacağız'' dedi.

Fenerbahçe'de 6 numara pozisyonu için özellikle transferin son günlerinde Al-Musrati ismi gündeme gelmişti. Fenerbahçe'nin Al-Musrati haricinde Rade Krunic ve Fabricio Diaz gibi isimlerle de teması olmuştu.