Spor
23 Eki 2023 07:58 Son Güncelleme: 23 Eki 2023 07:59

İsmail Kartal’dan Fenerbahçeli futbolcuya yasak!

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, savunma oyuncusu Bright Osayi-Samuel hakkında değerlendirmeler yaparken ünlü oyuncuya özel hayatına yönelik yasaklar getirdiğini söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında konuk ettiği Atalaş Hatayspor’u mağlup ederek müthiş galibiyet serisini devam ettiren Fenerbahçe’de maç sonrası teknik direktör İsmail Kartal ile Nijeryalı futbolcu Bright Osayi-Samuel’in açıklamaları dikkat çekti.

İlk olarak, beIN Sports’a açıklamalarda bulunan Fenerbahçe’nin maçtaki ikinci golünü kaydeden Bright-Osayi Samuel, “Oosterwolde ile oynadığınız online oyununuza Fred’i de dahil edecek misiniz?” şeklindeki soruya “Fred bizden çok daha iyi… Seviye olarak bizden daha yukarıda… Hocamız da bizlerin oyun oynamayı sevdiğini biliyor. Biraz daha az oynamam gerektiğini söyledi. Ben de daha az oynamaya çalışıyorum çünkü sonuçta patron hocamız… Hocamız ne derse yapmak durumundayız” yanıtını verdi.

İSMAİL KARTAL’DAN YANIT

Bright Osayi-Samuel’in bu sözleri maçın ardından düzenlenen basın toplantısında kendisine hatırlatılan İsmail Kartal ise konu hakkında şunları söyledi:

“Bright Osayi-Samuel’in hala eksikleri var, hala tam istediğim gibi değil… Dün akşam kendisiyle uzun bir toplantı yaptık onunla… Özel hayatına dikkat etmesi gerekiyor. ‘Gece yarılarına kadar oyun oynamak yok’ dedim. Söz verdi. Oynamayacağını söyledi. Düzeltmesi gereken eksikleri var. Onları da düzeltirse 1. sınıf oyuncu olacak.”