Spor
31 Tem 2023 19:29 Son Güncelleme: 31 Tem 2023 19:31

İsmail Kartal'dan Cengiz Ünder ve Livakovic açıklaması

Fenerbahçe 5-0 kazandığı maçın rövanşında yarın Zimbru ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında İsmail Kartal, Alexander Djiku'nun sakatlığı nedeniyle forma giyemeyeceğini açıkladı. Kartal, Cengiz Ünder ve Livakovic transferleri hakkında da konuştu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe yarın Moldova ekibi Zimbru ile karşı karşıya gelecek.

Sarı-lacivertliler ilk maçı 5-0 gibi net bir skorla kazanmış ve rövanş öncesinde çok büyük bir avantaj elde etmişti. Zimbru maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında İsmail Kartal dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Alexander Djiku'nun ilk maçtan ufak bir sakatlığı olduğunu belirten Kartal, ''Djiku'nun ufak bir sakatlığı var, onu kadroya almadık ve riske etmedik'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden tecrübeli çalıştırıcı, ''Önemli bir kadroya sahibiz. Kadro kalitesinin derinliğini genişleterek 3 kulvarda yarışabileceğimizi söylemiştim. Türkiye'deki hedefimiz ligi kazanmak, kupayı kazanmak. Avrupa'da da bunu başarabiliriz diye düşünüyoruz, 'neden olmasın' diyoruz'' şeklinde konuştu.

CENGİZ ÜNDER VE LIVAKOVIC AÇIKLAMASI

Transfer gündemindeki isimler hakkında da konuşan İsmail Kartal, ''Şu anda Cengiz Ünder ve Livakovic hakkında konuşmam doğru olmaz. Başkanımız ve yönetimimiz görüşmeleri sürdürüyor, açıklama yapmam doğru olmaz'' ifadelerini kullandı.