Spor
03 Eki 2023 17:50 Son Güncelleme: 03 Eki 2023 17:53

İsmail Kartal üç isimle yolları ayırıyor

Yeni sezona tüm resmi maçlarını kazanarak başlayan Fenerbahçe'de takıma veda edecek üç isim belli oldu.

Jorge Jesus'un ardından büyük umutlarla göreve gelen İsmail Kartal, Fenerbahçe'deki rüya gibi başlangıcına devam ediyor.

Bu sezon oynadığı 14 resmi maçı da kazanmayı başararak müthiş bir ivme yakalayan Fenerbahçe'de özellikle İsmail Kartal'ın tüm oyunculardan faydalanması taraftarı en çok memnun eden konuların arasında yer aldı.

Ocak ayı transfer döneminde İsmail Kartal'ın raporuna göre takıma takviyeler yapacak olan Fenerbahçe'de üç ismin ise artık sarı-lacivertli formayı giymeyeceği kesinleşti.

İLK YOLCU LUAN PERES

Geçtiğimiz sezon UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Rennes maçında ağır bir sakatlık yaşayan ve sakatlığını atlattıktan sonra eski performansına kavuşamayan Luan Peres, İsmail Kartal tarafından kadroda düşünülmüyor. Rodrigo Becao ve Alexander Djiku ikilisinin arkasında kalan Luan Peres'in ara transfer döneminde Brezilya'ya dönmesi bekleniyor.

SAMET AKAYDIN YENİDEN ADANA DEMİRSPOR YOLCUSU

Jorge Jesus döneminde takımın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Samet Akaydın, Fenerbahçe'ye veda edecek bir diğer isim. Yeniden Adana Demirspor'a dönmesi beklenen Samet Akaydın bu sezon yalnızca 90 dakika sahada kalabildi.

LINCOLN İÇİN UYGUN TEKLİF BEKLENİYOR

Geçirdiği ağır diz sakatlığının ardından sözleşmesi dondurulan Lincoln Henrique için ise İsmail Kartal ve yönetim uygun bir teklif bekliyor. Fenerbahçe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan Portekizliye uygun teklif geldiğinde yıldız isme de veda edilecek.