Spor
28 Haz 2023 08:49 Son Güncelleme: 28 Haz 2023 15:09

İsmail Kartal imzaya kaldı; yardımcıları da belli oldu

Fenerbahçe'nin yeni hocası olması beklenen İsmail Kartal'ın Egemen Korkmaz ve Selçuk Şahin’i yardımcısı olarak istediği belirtildi.

Geçtiğimiz sezon Süper Lig'i ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de, takımın başına İsmail Kartal'ın geçmesi bekleniyor. 

İsmail Kartal, Fenerbahçe ile ligde toplam 52 maça çıktı, 115 puan topladı. Kartal, 2.21 puan ortalamasıyla en az 15 maça çıkan yerli teknik adamlar arasında kulüp tarihinin en iyi istatistiğini yakaladı.

62 yaşındaki teknik adamın, Hac görevinden dönüp yönetim ile yapacağı görüşmenin ardından Fenerbahçe’deki 3. döneminin başlamasına kesin gözüyle bakılıyor.

İlk iki döneminde bir transfer bile yaptıramayan Kartal’ın takviye talepleri büyük ölçüde yerine getirilecek. Tecrübeli çalıştırıcının bu konuyla ilgili olarak yönetime bir rapor sunacağı kaydedildi. Yönetim ayrıca İsmail Kartal’ın kendi ekibini kurmasına da yeşil ışık yakacak.

Ali Koç, teknik direktör seçimi konusunda "camiayı iyi bilen" vurgusunu yapmıştı. Kartal da bu konunun üzerinde durarak, yıllarca Fenerbahçe forması giyen ve şampiyonluklar yaşayan Egemen Korkmaz ile Selçuk Şahin’i ekibine dahil etmek istiyor.

Deneyimli hocanın ilk basın toplantısında ise taraftara seslenerek, daha önce olduğu gibi yine kendisine ve oyunculara destek vermelerini talep edeceği öğrenildi.