Spor
15 Eki 2023 19:29 Son Güncelleme: 15 Eki 2023 19:31

İsmail Kartal iki isme mecburi veda ediyor

İsmail Kartal'ın bu sezonki en büyük iki kozu İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski için transfer teklifi yağmaya devam ediyor. İngiliz ekipleri İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski için çılgın meblağları gözden çıkarırken, Fenerbahçe iki oyuncudan 45 milyon Euro bonservis bedeli elde etmek istiyor.

Şu ana kadar oynadığı tüm resmi maçları kazanan Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın en büyük kozu olan İsmail Yüksek ve Sebastian Szymanski için başta İngiliz kulüpleri olmak üzere Avrupa'nın birçok devi de sıraya girdi.

Hırvatistan maçında Luka Modric ve Mateo Kovacic'e nefes aldırmayarak tüm Avrupa'yı büyüleyen İsmail Yüksek için; Tottenham, Manchester United, Everton ve Aston Villa sezon sonunda teklif yapmaya hazırlanıyor. İsmail Kartal'ın gelişiyle adeta yeniden doğan İsmail Yüksek için Fenerbahçe'nin minumum 15 milyon Euro istediği öğrenildi.

Takımın bir başka yıldızı Sebastian Szymanski için ise en ciddi aday Liverpool olarak görünüyor. Fenerbahçe'de sergilediği performansın yanı sıra Polonya Milli Takımı'nda da gollerini sıralayan Sebastian Szymanski'nin Liverpool'un yakın radarında olduğu ve sezon sonunda 30 milyon Euro'ya transfer olabileceği iddia edildi.

TRANSFER GELİRİ REKORU KIRDI

Fenerbahçe yaz transfer döneminden bu yana Arda Güler, Attila Szalai, Bruma, Diego Rossi, Altay Bayındır, Mergim Berisha ve Willian Arao gibi isimlerin satışından toplam 55.45 milyon Euro'yu kasasına koydu.