Magazin
28 Mayıs 2021 11:28 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2021 11:46

İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran'ın ayrılığında ihanet iddiası!

'Çocuk' dizisinin setinde tanışan İsmail Hacıoğlu ile Merve Çağıran, geçtiğimiz gün ilişkilerine son noktayı koymuş; bir buçuk yıldır birlikte olan oyuncu çiftin karşılıklı anlaşarak ayrılık kararı aldığı öğrenilmişti. Şimdi ise İsmail Hacıoğlu ve Merve Çağıran’ın ayrılık sebebinin ihanet olduğu iddia edildi.

Geçtiğimiz ay tatil dönüşü Cihangir’de görüntülenen ve mutluluk pozları veren İsmail Hacıoğlu-Merve Çağıran çiftinin aşkına nazar değmiş; ikili, geçtiğimiz gün sürpriz bir kararla ilişkilerine son vermişti.

2020 yılında Duygu Kumarki'den boşandıktan kısa süre sonra Çağıran ile aşk yaşayan oyuncu, ayrılıklarının ardından sosyal medya hesaplarından sevgilisiyle olan tüm fotoğraflarını silmişti.

İHANET İDDİASI 

Hürriyet'in haberine göre; Çağıran'ın Hacıoğlu'nu başka bir kadınla yakaladığı ve bu yüzden onu terk ettiği öne sürüldü.

Öte yandan İsmail Hacıoğlu'nun 4 yıllık eşi Duygu Kumarki evliliklerinin bitmesinin nedeni olarak Merve Çağıran’ı göstermişti. Kumarki, Çağıran’ın eski eşiyle boşanma olmadan ilişki yaşadığını öne sürmüştü. Çağıran ve Hacıoğlu ise bu iddiaları yalanlamıştı.

Merve Çağıran, ilişkileri ilk ortaya çıktığında kendisi için yapılan "yuva yıkan kadın" yorumlarına "Birlikteliğimiz iyi, süper gidiyor. Hiçbir şey beni rahatsız etmez. Yuva yıktığım falan yok" şeklinde karşılık vermişti.