Spor
19 Şub 2024 10:56 Son Güncelleme: 19 Şub 2024 11:10

Islıklanan Kazımcan Karataş'a Emre Belözoğlu sahip çıktı: Herkesin onuru var

Ankaragücü taraftarları, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray'a karşı 3-0 kaybedilen maçtaki kötü performansı sebebiyle Kazımcan Karataş'ı ıslıkladı. Emre Belözoğlu ise oyuncusuna sahip çıktı.

Ara transferde Galatasaray'dan kiralanan Kazımcan, eski takımına karşı oynadığı maçta iyi bir performans ortaya koyamadı. Genç futbolcu, Galatasaray'ın kazandığı penaltıya sebebiyet verdikten ve 3. gol geldikten sonra sarı-lacivertli taraftarlarca top her ayağına geldiğinde ıslıklandı.

MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu da gollerde hatası bulunan Kazımcan'ı ilk yarının sonunda oyundan çıkardı.

EMRE BELÖZOĞLU: KAZIMCAN'A SAHİP ÇIKMALARI GEREKİYOR

Galatasaray'ın çalıştıkları yerden gol attığını vurgulayan Belözoğlu, sarı-kırmızılı takımdan kiraladıkları Kazımcan Karataş'ın tribünlerden ve sosyal medyadan tepki gördüğünün hatırlatılması üzerine, şöyle konuştu:

"Taraftarımızın oyuncularımın son dakikaya kadar yanında olmasını istiyorum. Taraftarımızın bana gösterdiği ilgiyi hissediyorum. Kazımcan'a da sahip çıkmaları gerekiyor. Gencecik, tertemiz çocuklar. Sosyal medyanın ülkede vermiş olduğu zehirlenme çocukların üstünde baskı kuruyor. Hatalar olur, sorumluluk benim. Oyuncuya şans veriyorum ve elinden geleni yapmaya çalışıyor. Geçmişte oynadığı takıma karşı bir hata yapabilir. Herkesin onuru var, hatayı bu tarafa çekmek doğru değil. Maalesef futbolculuk böyle bir meslek ülkede. Bununla savaşmayı öğrenecekler. Hiçbir oyuncumuzun hatasını söylemem, takım halinde kaybettik. Sorumluluk Emre Belözoğlu'nundur. Oyuncularıma imada bulunulmasını kabul edemem. Başarı istiyorlar biliyorum. İnşallah onlara verdiğim sözü yerine getirmek istiyorum. Kimin ne dediği umrumda değil, Ankaragücü taraftarı sahip çıksın yeter. Sosyal medyada genç futbolcular bu lağım çukurunun içinde beslenemezler, ellerinden geleni yapmalılar."

MKE ANKARAGÜCÜ'NDE KÖTÜ GİDİŞAT SÜRÜYOR

MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'deki galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.

Ligdeki son 4 maçında sadece 1 puan alan sarı-lacivertliler, 29 puanda kaldı ve düşme hattıyla puan farkı 1'e düştü.

MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'deki galibiyet hasreti 4 maça yükseldi.

Ligdeki son 4 maçında sadece 1 puan alan sarı-lacivertliler, 29 puanda kaldı ve düşme hattıyla puan farkı 1'e düştü.