İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı! "Bu hafta fırsat haftası"

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altındaki düşüşün kalıcı olmadığını belirtti. Memiş düşüşün bir alım fırsatı olduğunu vurgulayarak, "2070 dolar seviyesi yukarı yönlü kırıldıkça yılın ilk çeyreğinde beklediğim 2150 lira devamında 2200 lira seviyelerini beklemeye devam edeceğiz." dedi.

İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı! "Bu hafta fırsat haftası" - Sayfa 1

Geçtiğimiz yıl iç piyasada yatırımcısına yüzde 78 kazanç sağlayan altındaki gelişmeler takip edilmeye devam ediliyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş piyasalardaki son durumu değerlendirirken altındaki gerilemeler ve stabil durumun kalıcı olmadığının belirterek, "Bu hafta altın ve gümüş için fiyatlarında yaşanan sakinliği ve geri çekilmeleri birer fırsata çevirmek gerektiğini düşünüyorum." diye konuştu.

111
İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı! "Bu hafta fırsat haftası" - Sayfa 2

Memiş Youtube kanalında, "Borsa İstanbul 100 endeksi haftanın ilk işlem gününde 7 bin 818 puanda yüzde 2.49'luk bir değer artışıyla günü tamamladı. Borsa İstanbul 100 endeksinde takip ettiğimiz seviye 7200-7900 bant aralığı. Bu bant aralığını bu hafta için takip etmeyi sürdüreceğim.

211
İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı! "Bu hafta fırsat haftası" - Sayfa 3

Borsa tarafında 8 bin puan seviyesinin üzerindeki atakların kalıcı olarak başlaması için ya ocak ayının 3. -4. haftası ya da şubat ayının ilk haftası olarak belirledim. Borsa tarafında yaşanan düşüşlerin kalıcı olacağını tahmin etmiyorum." düşüncesini dile getirdi.

311
İslam Memiş'ten yatırımcıya kritik uyarı! "Bu hafta fırsat haftası" - Sayfa 4

Memiş şu ifadeleri kullandı:

Borsa tarafında orta ve uzun vadeli yatırımcı olmak isteyen, hisse senetlerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar düşüşleri bir alım fırsatı olarak değerlendirmeli. Yine yılın ilk çeyreğiyle alakalı,9 bin puan öngörüm var endeks tarafıyla alakalı.

411