İslam Memiş'ten 'son alım fırsatı' uyarısı: Bir daha bu seviyeler yok!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsa, altın ve döviz yatırımcılarını uyardı. Memiş, gram altın için rakam vererek beklentilerini paylaştı.

İslam Memiş'ten 'son alım fırsatı' uyarısı: Bir daha bu seviyeler yok! - Sayfa 1

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, borsa, altın ve dövizin geleceğiyle ilgili analizde bulundu. Borsada yükseliş devam edecek mi, altın alım seviyesinde mi, dolar yatırım aracı mıdır? Memiş bu sorulara kendi youtube hesabından yanıt verdi.  

114
İslam Memiş'ten 'son alım fırsatı' uyarısı: Bir daha bu seviyeler yok! - Sayfa 2

Memiş anlattıklarının yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyerek şu açıklamalarda bulundu: "Bu hafta itibariyle iyimserlik bir miktar arttı. Ancak çarşamba günü resmi kur yönünde ataklar görüldü. Borsa beklediğimiz gibi pozitif yönde haftayı tamamladı. Yıl içerisinde 6 bin puan seviyesine bekleyerek borsadaki 4 hisse seviyemizle beklemeye devam edeceğimizi söylemiştim.

214
İslam Memiş'ten 'son alım fırsatı' uyarısı: Bir daha bu seviyeler yok! - Sayfa 3

Yükselişlerin devam edip etmeyeceği pazartesi belli olacak. Ne olursa olsun borsadaki 6 bin puan seviyesindeki beklentimiz devam ediyor. 

314
İslam Memiş'ten 'son alım fırsatı' uyarısı: Bir daha bu seviyeler yok! - Sayfa 4

Dolar tarafında çok sorular geliyor. Bu soruların gelme sebebi doları bir yatırım aracı olarak görmek. Doları bir yatırım aracı olarak görenlere üzülüyorum. Özellikle doların bir yatırım aracı olmadığını söylemiştim.

414