İslam Memiş'ten "kritik hafta" uyarısı

Finansal analist İslam Memiş, kritik bir haftaya girdiğimizi belirterek çarşamba gününden sonra her şeyin değişebileceği uyarısı yaptı.

İslam Memiş'ten "kritik hafta" uyarısı - Sayfa 1

Finans analisti İslam Memiş, kritik verilerin açıklanacağı hafta öncesi tahminlerini paylaştı.

17
İslam Memiş'ten "kritik hafta" uyarısı - Sayfa 2

"Karışık bir haftaya hazır olun" diyen İslam Memiş, özellikle çarşambadan önce ve çarşambadan sonranın tamamen farklı olabileceğini söyledi. Memiş, gram altınla ilgili 'fırsat' çağrısı da yaptı.

27
İslam Memiş'ten "kritik hafta" uyarısı - Sayfa 3

Memiş, "Borsa İstanbul 10 bin 10 puanda. O meşhur psikolojik 10 bin puan direnci test edildi. Ben bu haftayla alakalı raporumu paylaştım. Borsa İstanbul o direnç seviyesini test etti, 9800 - 10 bin 200 puanı takip ediyor olacağım. Şimdi orta vadede 12 bin puana kadar yükselişlerini sürdürmesi muhtemel sonuç olacaktır. Türkiye için not artırımları gelince bu da yabancı yatırımcı girişlerini hızlandırabilir. Elinde hisse bulunduranların 12 bin puan, 15 bin puana kadar beklemesi normaldir. Pozitif görünüm devam ediyor" dedi.

37
İslam Memiş'ten "kritik hafta" uyarısı - Sayfa 4

Fed'in kararı öncesi haftayı çarşambadan önce ve çarşambadan sonra olarak ikiye ayırdığını ifade eden İslam Memiş, ons altın ve gram için şunları söyledi:

47