İslam Memiş’ten dolar, euro ve altın uyarısı geldi! FED faiz kararına dikkat çekti…

ABD Merkez Bankası faiz kararı, ekonomi gündemini yakından takip edenlerce bekleniyor. Bu akşamki Fed faiz kararına dikkat çeken İslam Memiş ise dolar uyarısı yaptı. Peki altın alım için uygun zaman ne zaman? Dolar alınır mı? İşte detaylar…

İslam Memiş’ten dolar, euro ve altın uyarısı geldi! FED faiz kararına dikkat çekti… - Sayfa 1

FED’in faiz kararı, ekonomi gündemini yakından takip edenlerce bekleniyor. Küresel piyasalarda gözler Fed Başkanı Jerome Powell'a ve güncel faiz kararına çevrildi. Bu akşamki Fed faiz kararına dikkat çeken İslam Memiş ise yatırımcılar için dikkat çeken bir yazı kaleme aldı.

116
İslam Memiş’ten dolar, euro ve altın uyarısı geldi! FED faiz kararına dikkat çekti… - Sayfa 2

“Fed, son toplantısında politika faizini beklentiler dahilinde değiştirmeyerek 22 yılın en yüksek seviyesi olan yüzde 5,25-5,50 aralığında sabit tutmuştu” hatırlatması yapan İslam Memiş, beklentilerini de dile getirdi.

216
İslam Memiş’ten dolar, euro ve altın uyarısı geldi! FED faiz kararına dikkat çekti… - Sayfa 3

Doları ve altın için analizlerde bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Dolar endeksinin (dxy), 105,50-107,0, EUR/USD paritesi 1,0550-1,0700, ons altın (xau/usd) 1.930-2.030 dolar, ons gümüş 22,80-24,50 dolar aralığında dalgalanmasını bekliyorum. Dolar ve karşısındaki enstrümanlar faiz kararını sınır seviyede bekliyor" diye konuştu ve tavsiyede bulundu.

316
İslam Memiş’ten dolar, euro ve altın uyarısı geldi! FED faiz kararına dikkat çekti… - Sayfa 4

"Piyasaların gözü bugün Fed’in faiz kararında olacak" diyen Memiş TV100'deki yazısında şöyle devam etti:

416