İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına acil uyarı!

Altın fiyatlarındaki yükseliş sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten altın ve gümüş yatırımcıları için çok önemli uyarılar geldi.

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına acil uyarı! - Sayfa 1

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve gümüş çeşitleri hakkında bilgilerde bulundu. Yaptığı bilgilendirmelerde hangi altın çeşitlerinde işçilik olduğunu ve fiyatının pahalı olduğunu, hangi altın çeşitlerinin yatırım aracı olarak kullanılması gerektiği hakkında yatırımcılara tavsiyelerde bulundu.

120
İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına acil uyarı! - Sayfa 2

Altın ve gümüş fiyatlarındaki işçilik oranlarını açıklayan İslam Memiş, işçilik fiyatının alınmadığı emtia çeşitleri hakkında Bir Bilene Sorduk için bilgilendirmelerde bulundu.

220
İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına acil uyarı! - Sayfa 3

Kulaktan dolma bilgiler hızla yayılıyor

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, kulaktan dolma bilgilerin hızla yayıldığını vurguladı.

320
İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına acil uyarı! - Sayfa 4

Bu tür bilgi alışverişlerinin zararlı olduğunu düşünen Piyasa Analisti İslam Memiş, “Genelde vatandaşlar kendi aralarında konuştukları zaman, kulaktan dolma bilgilerle kendisi hangi ürüne yatırım yapıyorsa veya biriktiriyorsa, birikim yapıyorsa, arkadaşına ya da karşı tarafa aynı bilgiyi veya aynı doğruyu anlatma veya aynı bilgiyi verme o da aynı alışkanlığı kazansın diye söylemde bulunduğunu gözlemliyoruz.” yorumlarında bulundu.

420