İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı! ‘Yılın son alım fırsatı…’

Finans analisti İslam Memiş, dolar, euro ve altınla ilgili uyarılarda bulundu. Memiş, 'çok güzel alım fırsatı' diyerek gram altında beklediği seviyeyi açıkladı.

İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı! ‘Yılın son alım fırsatı…’ - Sayfa 1

İslam Memiş’ten gram atın için dikkat çeken bir açıklama daha geldi. 

118
İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı! ‘Yılın son alım fırsatı…’ - Sayfa 2

“Borsa İstanbul 8464 puanda. Borsa tarafında beklemeyi sürdürmeye devam ediyor. 80 şirket daha halka arz için sırada bekliyor. Borsa tarafında uzun vadeli görünüm pozitif ancak kısa vadede kar satışlarının teknik olarak yaşanması öngörüm olduğu için bu tarafta beklemeyi tercih ettiğimi söyleyebilirim” diyen Memiş döviz için ise şu yorumu yaptı:

218
İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı! ‘Yılın son alım fırsatı…’ - Sayfa 3

“Dolar endeksi 106’nın aşağısında. Dolar endeksi yükseldiği için dolar değer artışı haftayı tamamladı dünyada. Burada 28 lira seviyesi öngörüm geçerli. 27.78’e kadar yükseldi, biraz geriledi kar satışı ile. Çünkü dolar endeksi geriledi. Yılı da 29.70’ten tamamlamamızı bekliyoruz. Euro TL kuru toparladı. Sağlıklı yükselişler için ayın 15’inden sonrayı beklemeye devam ediyorum. Elimde TL var diye soranlara, hayır dolar alma, euro alman daha isabetli demiştim. Bu hafta hep euro tarafını tavsiyesi ettik. Beklentim pozitif yönde devam ediyor. Bu baskılanma belki önümüzdeki hafta da devam eder. Yıl sonunda tepki alımı ile euro dolar paritesinde yükseliş yönlü beklentimi koruduğumu söyleyebilirim”

318
İslam Memiş, gram altında beklediği seviyeyi açıkladı! ‘Yılın son alım fırsatı…’ - Sayfa 4

HAFTA İÇİNDE GRAM ALTIN ALANLAR ŞANSLI

Ons altın ve gram altınla ilgili değerlendirmeler de yapan İslam Memiş, özetle şunları söyledi:

418