İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Piyasalarda ‘savaş’ endişesi…

İsrail - İran hattındaki gerilim ve İran'ın İsrail'e yönelik İHA saldırısı sonra küresel piyasalarda da endişe hakim. Bitcoin'in fiyatı, savaş haberinin ardından büyük bir hızla 61 bin dolar seviyesine kadar geriledi. Yatırımcılar saldırılar sonrası piyasaların nasıl etkileneceğini ve altın fiyatlarındaki son gelişmeleri merak ederken İslam Memiş, yeni değerlendirmelerde bulundu.

İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Piyasalarda ‘savaş’ endişesi… - Sayfa 1

Orta Doğu'da tansiyon yükseliyor. İsrail'in konsolosluk saldırısı sonrasında İran harekete geçti, İsrail'e çok sayıda füze ve İHA saldırısı düzenledi. Küresel piyasalarda 'savaş' endişesi hakim. Gözler ise pazartesi sabahına çevrildi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş gelişmeleri yorumlayarak gram altın için yeni rakam verdi. Küresel piyasalarda sert dalgalanmalar yaşanabileceğini söyledi.

114
İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Piyasalarda ‘savaş’ endişesi… - Sayfa 2

KÜRESEL PİYASALARDA SERT DALGALANMA ENDİŞESİ

İslam Memiş, YouTube kanalında yaptığı değerlendirmelerde şu düşünceleri kaydetti:

214
İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Piyasalarda ‘savaş’ endişesi… - Sayfa 3

"İran'ın misillemesi bekleniyordu, İran'ın İsrail'e misilleme yaptığına dair açıklamalar geldi. Beklenen bu haberle birlikte küresel piyasalarda ciddi sert dalgalanmalar olacak."

314
İslam Memiş gram altın için rakam verdi! Piyasalarda ‘savaş’ endişesi… - Sayfa 4

"Dünya artık bugünden itibaren yeni bir savaş fiyatlaması içine girecek. Ramazan Bayramı dolayısıyla piyasalar kapalı, bu Türkiye için avantaj."

414