İşkenceciler cezaevinde de rahat durmuyor! Genç kıza skandal teklif

Konya'da, eski sevgilisi Murat Demirci’nin (41) daveti üzerine gittiği rezidansta nişanlısı Sara Demir ile arkadaşı Tuğba Demirci tarafından işkence edilen Demet A. yaşadığı dehşeti anlattı. Öte yandan 3 şüpheli kendilerini tutuklattıran iç mimar Merve K'ya aracı göndererek şikayetini çekme karşılığında 500 bin lira teklif etti.

İşkenceciler cezaevinde de rahat durmuyor! Genç kıza skandal teklif - Sayfa 1

21 yaşındaki Demet A. ve 27 yaşındaki iç mimar Merve K. rezidansta gördükleri işkenceye maruz kaldı. Genç kızların vücudunda sigara söndüren, saçlarını ustura ile kesen, üzerindeki kıyafetleri çıkartıp cinsel istismarla tehdit eden Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ve arkadaşları Tuğba Demirci, Demet A.'ya yaptıkları eylem nedeniyle adli kontrol kararıyla serbest bırakılmış ancak Merve K'ya yönelik eylem nedeniyle tutuklanmıştı.

113
İşkenceciler cezaevinde de rahat durmuyor! Genç kıza skandal teklif - Sayfa 2

36'ŞAR YIL İSTENDİ 
Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, 4 gün içinde iddianame hazırlandı. İddianamede 'birden fazla kişi tarafından silahlı tehdit, yağma, hakaret, cebir, mala zarar verme ve hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından Murat Demirci, nişanlısı Sara Demir ile Tuğba Demirci için 36'şar yıla kadar hapis cezası istendi. İddianame, Konya 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

213
İşkenceciler cezaevinde de rahat durmuyor! Genç kıza skandal teklif - Sayfa 3

'TUTUKLANMALARINA BİRAZ DA OLSA MUTLU OLDUM' 
Demet A'nın avukatı Furkan Avcı'nın şüpheliler hakkındaki adli kontrol kararının kaldırılıp, tutuklanmalarına yönelik yaptığı itiraz mahkemece kabul edilmiş, işkence çetesi Demet A'ya yönelik eylemleri nedeniyle de tutuklanmıştı. 

313
İşkenceciler cezaevinde de rahat durmuyor! Genç kıza skandal teklif - Sayfa 4

Bu kararın biraz da olsa kendisini mutlu ettiğini anlatan Demet A, "Dışarıda can güvenliğim yok. Onların dışarıya çıkacak düşüncesi bile beni ürkütüyor. İtiraz üzerine tutuklanmaları biraz da olsa beni mutlu etti. Olması gereken buydu. Onların cezalarını çekmesini istiyorum. Ben onlar yüzünden insanların yüzüne bakamıyorum. Kimseyle konuşamıyorum. İnsanlarla iletişimim koptu" dedi.

413