İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler

5 yıl önce evlendiği eşi Berkay Saner'in (29) şiddetine maruz kaldığını ileri sürerek paylaştığı fotoğraflar ile sosyal medyayı ayağa kaldıran fenomen İrem Ay (28), boşanma davasının ardından uzaklaştırma kararı aldığı Saner ve ailesinden tüyler ürperten tehditler alıyor. Saner'in ailesinin Ay'a Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve ABD'nin istihbarat teşkilatı CIA'i de karıştırarak verdiği gözdağı mahkemeye taşındı.

İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler - Sayfa 1

Ankara'da yaşayan sosyal medya fenomeni İrem Ay, şubat ayında paylaştığı korkunç fotoğraflarla eşi Berkay Saner'in şiddetine maruz kaldığını ileri sürerek boşanma davası açmış, mahkemeye Saner hakkında uzaklaştırma kararı talebinde bulunmuştu. 

122
İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler - Sayfa 2

Gelinen noktada son olarak, Saner ve ailesinin tehditleri nedeniyle çift yeniden mahkemelik oldu.

222
İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler - Sayfa 3

İŞKENCE ANLARININ FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTI
Televizyon programlarındaki bir yarışma programıyla tanınan Dilan Ay'ın kardeşi İrem Ay, ayrıldığı eşi Berkay Saner'in kendisine şiddet uyguladığı anlara ait kan donduran fotoğraflarla gündeme gelmişti.

322
İşkence fotoğrafları kan dondurmuştu! Sosyal medya fenomeni İrem Ay'a akılalmaz tehditler - Sayfa 4

Ay'ın paylaştığı fotoğraflarda Berkay Saner'in kesici bir aletle yaraladığı Ay'ın başında beklediği ve gülerek özçekim yaptığı görülüyordu.

422