Işın Karaca'dan Merve Boluğur'a tepki: Denyoluğuma geldi söyledim...

Uzun süredir sosyal medya üzerinden kilo atışmalarına devam eden Işın Karaca ve Merve Boluğur arasındaki gerilim tırmanıyor. Boluğur’un ‘Söylemediğim şeyler konusunda iftira atmayın’ şeklindeki sözlerine yanıt veren Karaca, "Ben birine de o lafı atabilirdim o anda kim yeni şarkı yaptıysa o anki denyoluğuma gelmiştir ve demişimdir" dedi.

Işın Karaca'dan Merve Boluğur'a tepki: Denyoluğuma geldi söyledim... - Sayfa 1

Sosyal medya üzerinde devam eden Işın Karaca ile Merve Boluğur arasındaki kilo polemiğinde sular durulmuyor. Şarkıcı Işın Karaca, Boluğur’un ‘Söylemediğim şeyler konusunda iftira atmayın’ şeklindeki ifadelerine cevap verdi.


111
Işın Karaca'dan Merve Boluğur'a tepki: Denyoluğuma geldi söyledim... - Sayfa 2

Ünlü ikili arasındaki gerilim artıyor.

Oyuncu Boluğur’un en başta duruma açıklık getirmiş olması halinde bunların yaşanmayacağını ve kimsenin güzelliğini kıskanmadığını belirten Işın Karaca, yine ‘güzel kız’ diye hitap ettiği oyuncuya yüklendi.


211
Işın Karaca'dan Merve Boluğur'a tepki: Denyoluğuma geldi söyledim... - Sayfa 3

Bu haberlerin çıkmasından dört gün sonra yanıt verdiğini dile getiren Karaca, "Çünkü o tarz şeylere hemen cevap verilmez. Madem ki sen söylemediğini ifade ediyorsun şöyle yapacaktın güzel kız, en başta ‘ben söylemedim diyecektin.’ Ben birine de o lafı atabilirdim o anda kim yeni şarkı yaptıysa o anki denyoluğuma gelmiştir ve demişimdir" ifadelerini kullandı.


311
Işın Karaca'dan Merve Boluğur'a tepki: Denyoluğuma geldi söyledim... - Sayfa 4

Sözlerine şöyle devam eden Karaca; "Diyebilirdi ki ‘Ben böyle bir şey söylemedim’, sonradan edilen hareket çok acayip, bir kadının kiloları da olabilir başka şey de olabilir. Kimsenin güzelliğini kıskanmadım, Allah nazardan saklasın derim. Güzel kavramdır ama geçicidir güzellik. Ben yapmadım diyecekti okkalı lafı yemezdi o zaman. Ben çok da takmam kilomun ne olduğunu iyi bilen insanım, kapı kapı gezdim ayıp değil ki” dedi.


411