Işın Karaca ihanet sorularına sert çıktı! "Ayıp ediyorsunuz"

Ünlü şarkıcı Işın Karaca, önceki akşam gerçekleştirilen bir etkinlikte muhabirlerin sorularını yanıtladı. Karaca, muhabirlerin 'ihanet' sorularına çok sert çıktı.

Işın Karaca ihanet sorularına sert çıktı! "Ayıp ediyorsunuz" - Sayfa 1

Tuğrul Odabaş'tan kısa bir süre önce boşanan şarkıcı Işın Karaca, önceki akşam Karnaval Medya Grubu'nun düzenlemiş olduğu etkinliğe katıldı. Düzenlenen organizasyona iş dünyasından, sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isimler boy gösterdi.


112
Işın Karaca ihanet sorularına sert çıktı! "Ayıp ediyorsunuz" - Sayfa 2

Ünlü şarkıcı Işın Karaca bir süre önce çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş'tan boşanmış ve müzisyen Can Yapıcıoğlu ile yeni bir aşka yelken açtı. Geceye tek başına katılan Karaca, muhabirlerin sorularını ayaküstü cevapladı.


212
Işın Karaca ihanet sorularına sert çıktı! "Ayıp ediyorsunuz" - Sayfa 3

Muhabirlerin yeni ilişkisini sordukları ünlü şarkıcı, "İyi gidiyor, teşekkür ederiz" yanıtını verdi. Işın Karaca, bir muhabirin sorduğu "Evliliğiniz bu ilişkiden dolayı bittiği söyleniyor" iddiasını sorusuna çok sinirlendi.


312
Işın Karaca ihanet sorularına sert çıktı! "Ayıp ediyorsunuz" - Sayfa 4

Sorulan soruya sinirlenen Işın Karaca, “Çıkan haberleri soruyorsunuz. Tarihlerine bir bakın, öyle sorun sorularınızı... O kadar ağır bir laf ki hiç kimse bunun altından kalkmaz kalkamaz da çok ayıp bir şey soruyorsunuz. Sonrada halkı böyle yönlendiriyorsunuz onlar da bize dümdüz girebiliyorlar bilmedikleri hayatlar yüzünden” sözleriyle yanıtladı.


412