Reklam PR
15 Eki 2012 14:02 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:16

İSBULURUM.COM YENİ YÜZÜYLE HİZMETE GİRDİ!

İşçi ile işvereni en hızlı biçimde buluşturmak ve daha iyi hizmet verebilmek amacıyla sitesini yenileyen isbulurum.com yenilenerek hizmet vermeye başladı.

Sitede yapılan en önemli yeniliklerden biri iş arayanlara sadece iş ilanlarını sunmakla kalmaması. İşbulurum.com iş arayan üyelerine yeni seçeneklerde sunuyor. Bu seçeneklerden en önemlileri tercih edilen sektör ve meslek bilgilerine göre iş ilanları, istihdam haberleri, eğitim ve kurum insan kaynakları yöneticilerinin paylaşımlarına ulaşabilme imkanlarının kullanıcılara sağlanmasıdır.

Liderler Onu Tercih Ediyor
 
Her sektörden binlerce firma ile çalışan isbulurum.com, sektöründe lider olan firmalara da hizmet veriyor. Lc Waikiki’den Armine’ye, Beymen’den Hospitadent’e dünya çapında tanınmış ve sektöründe öncü firmalar eleman arama ilanlarını yayınlamak için isbulurum.com’u kullanıyorlar.
 
Ücretsiz İlan Avantajı
 
İşçilere sağladığı yenilik ve kolaylıkların yanında isbulurum.com’un iş verenlere de süprizleri var. Yenilenen kariyer portalı, kayıt olan kurumlara ücretsiz ilan verme fırsatı sunuyor. Kayıt olan tüm kurumlara hediye kuponu gönderen site, iş verenlerin ilk ilanlarını ücretsiz yayınlıyor.

Özel Filtreleme Sistemi

İşverenlerin de doğru elemana kısa zamanda ulaşabilmesini sağlamak amacıyla site, özel bir filtreleme sistemi oluşturdu. Bu filtre sayesinde işverenin verdiği ilan sadece ilgili adaylara ulaştırılıyor ve işverenlere büyük kolaylık ve zamandan tasarruf sağlıyor.

Yenilikçi Eklentilerle Hizmet
 
Kariyer portalları içerisinde fark yaratmak isteyen isbulurum.com yeni sitesinde sağladığı eklentiler ile rakiplerinin bir adım önüne geçmeyi amaçlıyor. Eğitim kurumlarına, belediyelere, sivil toplum kuruluşlarına ve organize sanayi bölgelerine özel hizmet sayfaları sağlayarak iş arayanlara büyük kolaylık sağlıyor.
 
Google Harita Desteği
 
Kariyer portalının yeniliklerinden birisi de google harita desteği. İş görüşmeleri için büyük sorun teşkil eden iş yerine ulaşımın sağlanmasındaki güçlüğü google haritaları ile sağlamayı amaçlayan sitede, iş yerlerinin konumu harita üzerinden gösterilerek görüşmenin kısa sürede gerçekleşmesi sağlanılmaya çalışılıyor.
 
Büyümesini Sürdürecek
 
İsbulurum.com 2013 yılında da büyümesini sürdürmeye devam edecek. Gelecek yılda kadrosuna yeni takviyeler yapacak olan kariyer portalı, daha iyi hizmet verebilmek için üç yüzden fazla çalışanı bünyesinde istihdam etmeyi amaçlıyor. İsbulurum.com üç yüz çalışanı ile Türkiye’nin en büyük ve en hızlı hizmet veren kariyer portalı olmayı amaçlıyor. Tüm bu avantajlardan yararlanmak ve sitenin son halini görmek için isbulurum.com’u ziyaret edin.