Gündem
25 Haz 2010 19:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

İŞADAMI NİHAT ÖZDEMİR TERÖR SORUNUNDA MEDYANIN ÖNEMLİ BİR İŞLEVİ OLDUĞUNU SÖYLEDİ!

Limak Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir'den ilginç açıklamalar...

TÜSİAD’ın dün düzenlediği toplantıda bir araya gelen işadamı Nihat Özdemir, yaptığı açıklamada, Kürt sorununun muhalefet, iktidar, medya, sivil toplum örgütleri, askerin birlikte hareket etmesiyle çözülebileceğini vurguladılar.

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde 3 milyar dolarlık yatırımı bulunan Nihat Özdemir, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner’in konuşmasında her şeye değindiğini ancak işadamlarına, “Hadi gidelim. İşsizliğe çare olalım, terörün önlenmesine katkı sağlayalım. Hadi arkadaşlar herkes gitsin bir parçasından tutsun” demesini beklediğini söyledi.

Yabancılar beklemede’
Limak Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Bizim grubun Doğu ve Güneydoğu’nun 10 ilinde 3 milyar dolarlık yatırımı, 12 bin çalışanımız var. Bu olaylar yatırımları da etkiliyor. O bölgeye hem iş hem aş sağlamak üzere gittik. Türkiye’nin çok önemli kaynaklarını ekonomiye kazandırmak için gittik ve bu yatırımları da yaptık. Bizim yatırım yaptığımız bölgelerde huzur var” dedi.

Özdemir şunları kaydetti:

“Burada eğer yatırım yaparsak gelir seviyesini yükseltirsek teröre karşı en büyük çözüm için katkıyı sağlarız. Çek, Avusturyalı, Alman girişimcileri alıp götürüyorum. ‘Bakın biz bu bölgede ne kadar iyi çalışıyoruz. Şirketimizin kârlıklık oranları budur, bu noktaya doğru gidiyoruz, habire kapasite artırıyoruz.’ Hep bunları anlatmaya çalışıyorum. Yatırımlara başlamak üzere yabancılar var ancak onlarda şu anki durumdan dolayı beklemedeler.”

ETİKETLER
#nihat özdemir #limak