Magazin
28 Mayıs 2021 11:22 Son Güncelleme: 28 Mayıs 2021 11:35

İş insanı Hayri Yazıcı’dan 3,5 ay sonra mucize haber

Şubat ayında Uludağ’da koronaya yakalanan Grand Yazıcı Otelleri’nin sahibi Hayri yazıcı tedbir amaçlı hastaneye yatırılmıştı. Aynı ay içerisinde entübe edilen Yazıcı’dan 3,5 ay sonra sevindiren haber geldi. Yazıcı aylar sonra uyandırıldı.

17 Şubat'ta entübe edilen Hayri Yazıcı'dan aylar sonra mucize haber geldi. Eşi Lale Hanım, kızı ve damadı Bahar-Ozan Şer çifti, 2014’te böbrek nakli olduğu için üzerine titredikleri Hayri Yazıcı’nın entübe süresinin uzaması nedeniyle, hastane değişikliği yapmaya karar vermişti.

Nakil olan Hayri Yazıcı ile ilgili gelen son dakika sevindirici haberi Bülent Cankurt’un Günaydın’daki bugünkü köşe yazısında duyurdu. Ünlü iş adamı Hayri Yazıcı aylar sonra uyandırıldı.

 

Cankurt’un yazısı şu şekilde

Şubat başında Covid- 19'a yakalanan ve 17 Şubat'ta entübe edilen Grand Yazıcı Otelleri'nin sahibi Hayri Yazıcı ile ilgili sonunda müjdeli haber geldi.

Babacan tavırlarıyla 7'den 70'e herkesin çok sevdiği Hayri Yazıcı, uyandırıldı. Ancak Hayri Yazıcı, Şubat başında yatırıldığı Taksim'deki özel hastanede değil, Nişantaşı'ndaki özel bir hastanede gözlerini açtı!

Evet, yanlış okumadınız… Eşi Lale Hanım, kızı ve damadı Bahar-Ozan Şer çifti, 2014'te böbrek nakli olduğu için üzerine titredikleri Hayri Yazıcı'nın entübe süresinin uzaması nedeniyle, hastane değişikliği yapmaya karar verdi.

Nakil olduğu hastanenin doktorları, birkaç gün sonra Hayri Yazıcı'yı uyandırdı. Tedavisine yoğun bakımda devam edilen Hayri ağabey, umarım tez zamanda normal odaya geçer, ardından da taburcu olup sevdiklerine kavuşur…