Reklam PR
20 Kas 2012 16:23 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:24

İŞ İLANLARI DA MEDYARADAR'A YAKALANDI; MEDYARADAR İLE İŞBULURUM ANLAŞTI!

Yaptığı özel haberler ve röportajlarla büyük etki yaratan medyaradar.com, medya ve reklamcılık sektörlerindeki personel açığına ve işsizliğe çare olabilmek adına bir adım attı.

Gazetelerde ve televizyonlarda meydana gelen olayları yakından takip eden ve gündem yaratan haberler oluşturan medyaradar.com, Türkiye’nin en modern kariyer ve insan kaynakları portalı olan isbulurum.com ile anlaşma sağladı.  Türkiye’nin en hızlı büyüyen kariyer ve insan kaynakları portalı olan isbulurum.com ile yaptığımız anlaşma sonucu artık okurlarımız medya ve reklam sektöründeki iş ilanlarına haber portalımız üzerinden ulaşabilecek. Doğru personeli doğru iş ile buluşturmadaki başarısı ve diğer kariyer ve insan kaynakları portallarından daha modern ve yenilikçi yapısı medyaradar.com yetkililerinin isbulurum.com’u tercih etmesini sağladı.

Haberler Ve İş İlanları Tek Çatıda

Artık medyaradar.com okurları siyasetten magazine her alanda meydana gelen önemli polemikleri takip ederken, sektöründe ileri gelen medya ve reklam kuruluşlarının iş ilanlarını görebilecek. Sağladığımız bu yenilik ile okurlarımız haber portalımız üzerinden sektördeki en güncel iş ilanlarına, illere göre iş ilanlarına ve sektörlere göre iş ilanlarına ulaşabilecekler. Siz değerli okurlarına daha iyi hizmet verebilmek adına her türlü yeniliğe açık olan medyaradar.com, yaptığı bu anlaşmayla diğer haber portalları arasındaki farkını ortaya koyuyor. Haberciliğiyle sarsan haber portalımız medyaradar.com, bu kez yaptığı bu devrim niteliğindeki yeniliğiyle sarsacak.

İş ilanlarını sitemizde görebilmek için aşağıdaki linki ziyaret edebilirsiniz:

http://kariyer.medyaradar.com/