Televizyon
07 Oca 2011 14:57 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:56

''IRZDAN DA OLURLAR, NAMUSDAN DA OLURLAR, PARADAN DA OLURLAR!'' MEDYARADAR/ÖZEL VİDEO

Dosta Doğru programına telefonla katılan bir izleyici söyledikleriyle Nihat Hatipoğlu'nu şaşırttı.


Star TV’de yayınlanan Doç.Dr. Nihat Hatipoğlu’nun "Dosta Doğru" programında canlı yayına bağlanan bir izleyicinin söyledikleri Hatipoğlu’nu şaşırttı.

"Benim bir vicdan borcum var efendim" diyerek sözlerine başlayan izleyici yıllarca falcılık, medyumluk, astrologluk yaptığını insanları yanlış yönlendirdiğini ve Allah’ın kendisini şereflendirerek hatasıyla yüzdeşleştirdiğini söyledi.

Bayan izleyici sözlerine şöyle devam etti; "Bende şimdi bu vatana ve insanlara borcum olarak şunu söylemek istiyorum, Allah aşkına, Allah rızası için lütfen falcıya,medyuma astrologa ve hocaya gitmeyin. İki rekat namazla elde edemeyeceğiniz hiçbir şifa hiç bir olay yok. Bu tür olaylardan uzak durun 20 yıldır bu işlerle uğraştım insanları yanlış yönlendiğim için özür diliyorum pişmanım tövbe ediyorum, lütfen bana haklarını helal etsinler. Ve size de yalvarıyorum hocam insanlar bunun yanlış olduğunu anlatın çünkü ırzdanda olurlar, namusdan da olurlar, paradan da olurlar en önemlisi akıl sağlığından olurlar" dedi.

Hatipoğlu bu konuşmadan sonra şunları söyledi; "Falcılık yapmaznıdan dolayı üzüldük ancak tövbe etmenizden dolayı sizin adınıza sevindik bunu canlı yayında ifade etmenizden  dolayı size teşekkür ediyorum, en azından şimdi bu işleri yapanlara uyarıdır bu tür insanlara uyanlara bir ikazdır. Siz bunları yaparkende bişey bilerek yapmadınız bir ilham bir rahmani bişey bilgi alıp yapmadınız insanları maddi yönden istifade etmek için yaptınız bunu, bununda insanları aldatmak olduğunu söylüyorsunuz sizide bu cesaretinizden dolayı tebrik ediyorum Mevlam hepimizin günahlarını affetsin inşallah" diyerek sölerini bitirdi.


İŞTE O SÖZLER TIKLAYIN 1

İŞTE O SÖZLER TIKLAYIN 2