Magazin
07 Nis 2017 12:19 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:36

Irmak Ünal’dan 'yasak aşk' açıklaması!

Irmak Ünal, hakkında yapılan bir habere sert tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla fit vücudunu gözler önüne sermekten çekinmeyen Irmak Ünal, hakkında yapılan bir habere sert tepki gösterdi.

Oyuncu Irmak Ünal hakkında bir gazetede popçu Genco Ecer’le aşk yaşadığına dair bir haber yapıldı. İkilinin üç aydır birlikte olduğu yönünde yapılan haberin detayında, ikilinin birlikte ev bakmaya gittiği bile yazıyordu. Bu haberle ilgili bir yalanlama metni yayınlayan Irmak Ünal, sonrasında da bir programa katılarak canlı yayında konuya açıklık getirdi.

İşte Irmak Ünal’ın o açıklaması:

“Genco’yu haberde iddia edildiği gibi üç aydır değil üç yıldır tanıyorum. Genco Kıbrıs’ta sahne alan bir sanatçı ve ben de babam orada oturduğu için sık sık oraya giden biriyim. Şimdi Genco İstanbul’da yoğun bir şekilde çalışmaya başlayacağından ona yardımcı olmak istedim. Yeniköy’de bir mekanda buluştuk ve bir şeyler içtik, Genco’nun kuzeni Berk de bir süre sonra yanımıza geldi. İstanbul’a yabancılık çekmemeleri adına onlara yardımcı olmak istedim olay bundan ibaret. Haberin devamında birlikte ev bakmaya gittiğimiz de yazılmış, onun aslı da şöyle… Genco kuzeniyle birlikte kalacakları bir ev arıyordu, onları Maslak’ta bir yere götürdüm orada birlikte ev baktık. Olay bundan ibaret. Hakkımda zaman zaman bu tarz haberler yapılıyor ve ben susuyorum ancak bana atılan çamurun aileme bulaşmasına izin vermeyeceğim. Dostumla kahve içmenin bedeli bu kadar ağır olamaz. Avukatım bu haberlerle ilgili hukuki süreci başlatmıştır.”