Magazin
30 Haz 2013 12:42 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:15

IRMAK ATUK'TAN SURVIVOR AÇIKLAMASI; "O İDDİA KESİNLİKLE YALAN"

Survivor'dan elenen Irmak Atuk, yarışmadan sonra medyada çokça dillendirilen bir iddiayı yalanladı..

Survivor’dan elenen Irmak Atuk, yarışmada güzelliğiyle büyük dikkat çekti. Bugünlerde ise şehir hayatına alışmaya çalışıyor. “Adaptasyon sorunu yaşıyorum. Kalabalıklara girince panik atak gibi bir şey geçiriyorum. Ellerim buz kesiyor, kalbim de daha hızlı atıyor” diyen Atuk, uyku problemi yaşadığını da belirtiyor.

Irmak Atuk, Vatan'dan Banu Duran'a çarpıcı açıklamalar yaptı.

İşte o röportajdan bir bölüm;

Döneli neredeyse iki hafta oldu. Nasıl, alıştınız mı İstanbul’un günlük yaşamına?

Hiç alışamadım... Adaptasyon sorunu yaşıyorum. Üç ay boyunca ıssız bir adada kalıp sonrasında şehir hayatına dönmek gerçekten insanı psikolojik olarak zorluyor... Geceleri uyku problemim var. Bir de kalabalık ortamlara girdiğimde panik atak gibi bir şey yaşıyorum; ellerim buz kesiyor, kalbim daha hızlı atıyor. Bakın mesela 8 yıldır araba kullanan iyi bir şöförüm ama dün ilk defa ciddi bir kaza yaptım. Çevremdekiler araba kullanmamamı söylüyor... Zamanla şehir hayatına ayak uyduracağım inşallah...

Peki şu an Survivor denince aklınıza ilk ne geliyor? Yine teklif gelse katılır mısınız?

Zorlu bir macera geliyor. Aynı zamanda da unutulmaz anılarımın olduğu, büyük heyecanlar yaşadığım bir macera... Yine katılırdım ama süre daha kısa olsun isterdim.

Neden katılmıştınız peki bu yarışmaya; daha ünlü olmak için mi?

Zaten gerektiği kadar ünlüyüm, onun için katılmadım. 10 yıldır modellik yapıyorum ve isim yapmış biriyim. Sadece devamlı izlediğim bir programın içinde olmak istedim; kısaca merak diyelim. Ayrıca buralardan biraz uzaklaşma isteğim de vardı... Çevremdekilerden katılmama şaşıranlar çok oldu. Çünkü orada en şeffaf halinizle bulunuyorsunuz. Ama ben normalde de makyaj yapan, süslü biri değilim; sadeyimdir.

‘Yarışmadan 200 bin TL aldığım da o parayla ev alacağım da yalan’

Paranın da etkisi oldu mu katılmanızda; 200 bin TL aldığınız yazıldı...

Hiç bir zaman rakam telaffuz etmedim. Zaten yasak bu konuyla ilgili konuşmamız. Ancak insanlar o kadar rahat yazıyorlar ki her şeyi, anlamıyorum. Yok 200 bin TL almışım da, yok ev alacakmışım da... Bu devirde o paraya nerede ev var acaba? Ayrıca Allah’a şükür daha önce aldığım bir evim de var. Elbette ki oraya katılan yarışmacıların belli bir ekonomik geliri var; işlerini bırakıp katılıyorlar. Bu nedenle de belli bir ücret alınıyor ama rakam söyleyemem.

Röportajın tamamı için tıklayın