Medya
27 Eyl 2014 03:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:46

İrfan Değirmenci'nin Show TV'deki Gülben'e çıkmasını kim engelledi?

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu, Gülben Ergen'in geçen yıl Show TV'de program yaparken İrfan Değirmenci'yi çok istemesine rağmen niye yayına alamadığını köşesine taşıdı.

Eyüboğlu'nun köşesinde dile getirdiği iddia ilginç...Kanal D'nin sevilen sunucusu İrfan Değirmenci'nin Gülben Ergen'in programına çıkmasını engelleyen isim iddiaya göre bakın kimmiş?

İşte Eyüboğlu'nun "Simge beni nasıl yedi" başlıklı bugünkü yazısından ilgili bölüm....

İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan Soma’ya gidiyoruz. Bizi Çocuklar Gülsün Diye’nin Soma’da yaptırdığı anaokulunun açılışına götüren otobüsün içinde kimler yok ki?
Çocuklar Gülsün Diye Derneği’nin Başkanı Gülben Ergen, yardımcısı Elvan Oktar, derneğin yöneticileri ve Çocuklar Gülsün Diye’nin gönüllüleri CNN Türk editörlerinden Ahu Özyurt, Kanal D’den İrfan Değirmenci ve programın editörü Ertuğrul Albayrak.
Laf lafı açtı ve konu birden Gülben Ergen’in geçen yıl Show TV’de program yaparken İrfan Değirmenci’yi çok istemesine rağmen niye yayına alamadığına geldi.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Can Dündar’ı konuk ettiği için yayın sonrasında yönetimle yaşadığı sıkıntıları anlatan Gülben Ergen, “Çok istiyordum programıma çıkmanı, ama malum sebeplerden olmadı” dedi.
Değirmenci de ilave etti:
“Biliyorum o gün Gülben’e konuk olmamı kimin engellediğini. Ne oldu şimdi? Onu da gönderdiler. Esamesi okunmuyor.”
Tam bu noktada araya girip sordum: İrfan Değirmenci’nin Show TV’deki Gülben’e çıkmasını engelleyen kimdi? Yanıt, İrfan Değirmenci’den geldi.
Lafını esirgemeyen biri olan Değirmenci, “Simge Fıstıkoğlu” dedi ve ekledi: “Geçen yıl o da bizim gibi sabah programı yapıyordu Show TV’de. ‘Rakip kanalın sabah programcısı nasıl olur da bizim kanala konuk olur?’ diye ortalığı ayağa kaldırıp Gülben’e çıkmamı engelledi.”
Simge Fıstıkoğlu gibi kameralar karşısında yüzünde hep gülücükler açan bir meslektaşına, hele hele de İrfan Değirmenci’ye bunu yapması şaşırttı beni...
Fıstıkoğlu’nu arayıp, olayı anlattım. Fıstıkoğlu, “Benim böyle bir şeyden hiç haberim yok. Şu anda sizden duyuyorum” deyince şaşkınlığım daha da arttı!