Spor
27 Mar 2023 21:38 Son Güncelleme: 27 Mar 2023 21:42

İrfan Can Kahveci'nin, Fenerbahçe kariyeri sezon sonunda bitiyor!

Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla eleştiri oklarını sürekli üzerinde toplayan İrfan Can Kahveci, İngiltere'nin yolunu tutmaya hazırlanıyor.

2021 yılının Ocak ayında Başakşehir'den Fenerbahçe'ye 7 milyon Euro karşılığında transfer olan İrfan Can Kahveci dönemin en çok ses getiren transferlerinden birisi olmuştu.

Gösterdiği performansla Avrupa'nın birçok takımının dikkatini çeken İrfan Can Kahveci'ye Süper Lig'den Galatasaray'da talip olmuş ancak 27 yaşındaki isim tercihini Fenerbahçe'den yana kullanmıştı.

İrfan Can Kahveci, hem İsmail Kartal hem de Jorge Jesus döneminde çok fazla forma şansı bulmasına rağmen istenilen performansı bir türlü sergiyelemedi ve sosyal medyada bazı taraftarlar tarafından 'istenmeyen adam' olarak lanse edildi. Tüm bu gelişmelerin ardından İrfan Can Kahveci'nin, Fenerbahçe'den ayrılabileceği gündeme geldi.

HULL CITY BİR TRANSFER DAHA YAPACAK MI?

İngiltere Championship Ligi'nde mücadele eden ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City, Fenerbahçe'den daha önce Pelkas, Allahyar ve Ozan Tufan gibi isimleri kadrosuna katmıştı. Gelecek sezon takıma daha fazla yatırım yapmayı ve Premier Lig'e çıkarmayı düşünen Acun Ilıcalı bu kez de İrfan Can Kahveci için kollarını sıvamaya hazırlanıyor.

Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda teklif yapacak olan Hull City ile anlaşması halinde İrfan Can Kahveci'nin satılmasına sıcak bakıyor. Bu sezon sarı-lacivertli formayla 31 maça çıkan oyuncu 6 gol ve 3 asist üretti.