Magazin
11 Eyl 2021 00:51 Son Güncelleme: 11 Eyl 2021 10:37

İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu sevgilisiyle ilk kez görüntülendi!

Ekranların sevilen ismi İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük basketbolcu sevgilisi Furkan Korkmaz ile ilk kez görüntülendi. Kameraları fark eden çift, sorulara yanıt vermezken hızlı adımlarla oradan uzaklaştılar.

Sevilen oyuncu İrem Sak, kendisinden 11 yaş küçük NBA takımlarından Philadelphia 76ers forması giyen basketbolcu Furkan Korkmaz ile aşk yaşamaya başladı.

 Çift ilk kez birlikte görüntülendi. Yeniköy’de objektiflere yakalanan ikili sorulan soruları yanıtsız bırakarak, hızlı adımlarla uzaklaştı.

 İrem Sak'ın o halleri sosyal medyaya damga vururken ikilinin aşkı magazin gündemine bomba gibi düştü. Gazete Magazin'de yer alan habere göre; İrem Sak, NBA'de Philadelphia 76ers forması giyen milli basketbolcu Furkan Korkmaz ile Yeniköy'de objektiflere yakalandı.

 Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, ikilinin bir arada göründüğü videoya yoğun ilgi gösterdi. Sosyal medya kullanıcıları, "Çok yakışmışlar" yorumunda bulundu.

FURKAN KORKMAZ KİMDİR?
Furkan Korkmaz 24 Temmuz 1997 İstanbul Bakırköy'de dünyaya geldi. Basketbola okul takımında başlayan Korkmaz, sonrasında Murat Murathanoğlu'nun başkanlığını yaptığı Başkent 34 adlı basketbol kulübünde oynadı. Başkent 34'teki antrenörü Leyla Çalışkan'ın Yeşilyurt Spor Kulübü'nde görev yapmaya başlamasından sonra Korkmaz da Yeşilyurt Spor Kulübü'nde oynamaya başladı. 2012'de Korkmaz henüz 15 yaşındayken 250.000 dolar karşılığında Anadolu Efes'e transfer oldu. 2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda ilk kez Türkiye millî basketbol takımı forması giydi ve turnuvanın en genç oyuncusu oldu.