Hayali için harcadığı para dudak uçuklattı

İrem Derici'nin yedi yıl önceki Harbiye Açıkhava'da sahne alma hayali sonunda gerçek oldu. Şarkıcı, 'Harbiye Açıkhava Yıldızlar Geçidi' kapsamında, 450 bin lira harcayarak kurdurduğu üç katlı sahnesine, asansörle çıkarak sevenleriyle buluştu.

Hayali için harcadığı para dudak uçuklattı - Sayfa 1

Konser boyunca 30 kişilik dans ekibiyle dans edip görsel şovlarıyla etkileyici bir performans sergileyen 34 yaşındaki şarkıcı İrem Derici, unutulmaz bir geceye imza attı.

111
Hayali için harcadığı para dudak uçuklattı - Sayfa 2

Sahnelerdeki onuncu yılını kutladığını ve Harbiye Açıkhva'ya çıkarak yedi yıl önceki sözünü gerçekleştirdiğini söyleyen Derici, "Sahnemiz üç katlı, Türkiye'de kurulmamış sahne bu zamana kadar. 30 dansçım bana eşlik edecek. Benim ruh halim gibi. Bir anda 'Haftaya müziği bırakıyorum Marmaris'e yerleşiyorum' diyebilirim, benim gibi şizofren bir sahne olacak" diye konuştu.

211
Hayali için harcadığı para dudak uçuklattı - Sayfa 3

"450 BİN TL HARCADIM" 
Hazırladığı görsel şovlar ve sahnesi için büyük para harcadığını, sahneden kazandığını yine işine yatırdığını anlatan Derici şöyle konuştu: 450 bin lira harcadım. Ben hiç bir zaman yatlar, katlar, kolunda pırlantalar, altımda son model arabalar bir tip olmadım. Yıllardır aynı arabayı kullanıyorum.

311
Hayali için harcadığı para dudak uçuklattı - Sayfa 4

Böyle maddiyatta gözüm olmadı, kazanayım ki işime yatırayım diye düşündüm hep kliplerimde, şarkılarımda, sahnelerimde. Pandemiden sonra çıktığım tüm sahne ve konser paralarımı, üzerine cebimden de koyup buraya yatırdım. Bunu yapmazsam rahat uyuyamam, bu benim işime saygımdır.

411