Magazin
16 Mayıs 2022 07:37 Son Güncelleme: 16 Mayıs 2022 10:43

İrem Derici’den Cem Belevi hakkında olay sözler! ‘İblis’ yakıştırması yaptı…

Kendisine ihanet eden Cem Belevi'ye 'çeyrek popçu' diyen İrem Derici, önceki akşam sahne aldığı mekanda, eski sevgilisi için 'iblis' yakıştırması yaptı. Aşka küsmediğini de dile getiren Derici, konserinde çıkan olaylar yüzünden sahneden erken inmek zorunda kaldı.

Kendisine ihanet eden Cem Belevi'ye 'çeyrek popçu' lakabı takan İrem Derici, önceki akşam da eski sevgilisi için 'iblis' yakıştırması yaptı. Derici aşka küsmediğinin de altını çizdi.

İrem Derici, önceki akşam Sultangazi'deki konseri öncesi kendisine ihanet eden Cem Belevi hakkında son kez konuştu. "Benim kalbim böyle mevzular için biraz minnoş" diyen popçuya, eski sevgilisinin kendisi için sarf ettiği "Mağdur edebiyatı yapıyor" sözleri soruldu.

"MESELA 'KARDEŞ ÜLKE DİLBERİ"

"Edebiyattan konuşacaksak, bu hafta kendisinin birçok edebi eseri ortaya çıktı" diyen İrem Derici, ekledi:

"İsim verelim... Mesela 'kardeş ülke dilberi', başka bir eseri 'komşu kızı', bir başka eseri 'insan kandırma sanatı'... Çok da okundu."

"İBLİSLİĞİNİ BÜTÜN ERKEK MİLLETİNE..."

Aşka küsmediğinin de altını çizen ünlü popçu, şu cümlesiyle de Cem Belevi'ye eski sevgilisine tepkisi gösterdi.

"Buradan söylüyorum. Aşka küsmedim. Köpek gibi sevmeye ve insanlara inanmaya devam edeceğim. Çünkü bir kişinin iblisliğini bütün erkek milletine atmak olmaz."

Konser sırasında kalabalık iki grubun tartışarak kavga etmesi üzerine, İrem Derici sahneden ayrılmak zorunda kaldı.