İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi!

Atakan Işıktutan’dan ayrıldıktan sonra işlerine kendini adayan İrem Derici Harbiye sahnesi için paraya kıymıştı. Hem bu konuda ünlü isimlere taş atan hem de özel hayatına dair konuşan Derici bomba bir itirafta bulundu. İrem Derici eski aşkının cinsel yönelimini değiştirdiğini açıkladı.

İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi! - Sayfa 1

Harbiye konserlerine büyük yatırım yapan ve sahnesiyle adından söz ettiren İrem Derici, Master Haber’e yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Atakan Işıktutan ile yaşadığı büyük aşka nokta koyan Derici samimi itiraflarda bulundu.

118
İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi! - Sayfa 2

Estetiklerini hiçbir zaman gizlemeyen İrem Derici ilk aşkının lise hazırlıktayken olduğun söyleyerek “Çünkü muazzam kompleksli bir kızdım. Müthiş çirkin bir kızdım. Barbieler ortada cirit atarken, ben zekamla savaş vermek durumunda kalmış bir genç kızdım” dedi

218
İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi! - Sayfa 3

İrem Derici açıklamalarının devamında, ilk aşkının daha sonrasında cinsel yönelimini değiştirdiğini söyleyerek bombayı patlattı. İlk aşkının şu anda New York’ta olduğunu söyleyen Derici, evli ve iki çocuklu olduğunu da ekledi.

318
İrem Derici'den bomba sözler! Eski sevgilisi cinsel yönelimini değiştirdi! - Sayfa 4

3 MİLYON TL HARCADI! OLAY GÖNDERME
Harbiye'deki özel şovuna 3 milyon TL harcadığı açıklamasıyla çok konuşulan İrem Derici, ünlü isimlere göndermede bulundu. İrem Derici yatırım yapan ünlülere şöyle seslendi:

418