Ünlü mankenden Johnny Depp'e destek! "O kadın, bir insanın mutlak felaketi"

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'a şiddet uyguladığı gerekçesi ile açılan dava devam ediyor. Johnny Depp'e kendisi gibi oyuncu olan Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin'den destek geldi. Ireland Baldwin, Amber Heard hakkında "O kadın, bir insanın mutlak felaketi" şeklinde konuştu.

Ünlü mankenden Johnny Depp'e destek! "O kadın, bir insanın mutlak felaketi" - Sayfa 1

Karayip Korsanları serisi gibi birçok başarılı projede rol almış olan Johnny Depp, 5 yıl önce Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçirdi. Amber Heard, Johnny Depp'in kendisine şiddet uyguladığı gerekçesi ile dava açtı. Davada, Depp, özel hayatı hakkında bilinmeyenleri de anlatmıştı.

125
Ünlü mankenden Johnny Depp'e destek! "O kadın, bir insanın mutlak felaketi" - Sayfa 2

İkili arasındaki dava süreci devam ederken tartışmaya Alec Baldwin'in kızı Ireland Baldwin de dahil oldu. Ireland Baldwin, ünlü aktöre destek olduğu yönde açıklamalarda bulundu.

225
Ünlü mankenden Johnny Depp'e destek! "O kadın, bir insanın mutlak felaketi" - Sayfa 3

Instagram paylaşımında bulunan Ireland Baldwin, Johnny Depp'in eski eşini "insanlık felaketi" olarak nitelendirip, "Umarım Johnny saygınlığını ve hayatını ondan geri alır." ifadelerini kullandı.

325
Ünlü mankenden Johnny Depp'e destek! "O kadın, bir insanın mutlak felaketi" - Sayfa 4

Baldwin, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Ben tam da bu şekilde kadınlar tanıyorum. Manipülatif, soğuk... Ve bunlar tüm dünyayı bir erkeğin aleyhine çevirmek için kadınlıklarını kullanıp, kurbanı oynuyorlar. Çünkü 'Erkekler çok kötüdür' demeyi bir tür havalı hareket sayan bir toplumda yaşıyoruz."

425