İranlı kocası herkesi dolandırıp kaçtı! "Tanınmamak için ameliyat oldu"

İstanbul'da yaşayan bir kadın, eşinden bir tülü boşanamıyor. İranlı eşinin azılı dolandırıcı olduğu gerçeğini öğrenen kadın, kızıyla bile tehdit edildi. Kara para akladığı iddia edilen adamın dolandırmadığı kimse kalmamış. Kimi zaman kuyumcu kimi zaman Dubaili iş insanı olan adam, binbir kılığa girdi, tanınmamak için mide ameliyatı bile oldu.

İranlı kocası herkesi dolandırıp kaçtı! "Tanınmamak için ameliyat oldu" - Sayfa 1

"Kocam kaçak yaşıyor. Kara para aklıyor ve dolandırıcılık yapıyor" bu sözler İranlı eşinden boşanmak isteyen ama boşanamayan bir kadına ait. Kocasının binbir kılığa girdiğini, tanınmamak için mide ameliyatı bile olduğunu söyleyen kadın "Beni ondan kurtarın" diyerek yardım istedi.

18
İranlı kocası herkesi dolandırıp kaçtı! "Tanınmamak için ameliyat oldu" - Sayfa 2

BİNBİR KILIĞA GİRDİ

Kocası azılı dolandırıcı çıktı. İranlı adam kimi zaman kuyumcu kimi zaman Dubaili iş insanı oldu. Binbir kılığa girdi, tanınmamak için mide ameliyatı bile oldu.

28
İranlı kocası herkesi dolandırıp kaçtı! "Tanınmamak için ameliyat oldu" - Sayfa 3

BİR TÜRLÜ BOŞANAMADI

Show Haber'in haberine göre Bütün bunları öğrenince ayrılmak isteyen eşi, bir türlü boşanamadı. Kızıyla bile tehdit edildi.

38
İranlı kocası herkesi dolandırıp kaçtı! "Tanınmamak için ameliyat oldu" - Sayfa 4

EVE GİREN PARALARDAN ŞÜPHELENMEYE BAŞLADI


İlk yıllarda problem yaşamayan kadın, eve giren paralardan şüphelenmeye başladı. Çocukları doğduktan sonra her şey daha da netleşti. Kadının iddiasına göre kocası kara parayı evde aklamaya başladı.

48