Magazin
15 Mar 2018 13:03 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:05

İran'da düşen jette ölen 9 kişiye veda! Gözyaşları sel oldu!

İran'da düşen jette ölen 9 kişi bugün toprağa verilecek. Lianna Hananel için Ulus'taki Musevi Mezarlığı'nda tören düzenlenirken, Eda Uslu için de Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'nde tören düzenleniyor.

Geçtiğimiz Pazar günü İran'da düşen jette hayatını kaybedenler Mina Başaran, Burcu Urfalı, Sinem Akay, Ayşe And, Aslı İzmirli, Jasmin Buruh, Liana Hananel, Eda Uslu ve Melike Kuvvet için bugün cenaze töreni düzenlenecek. İlk olarak İran'da düşen uçakta hayatını kaybenlerden Lianna Hananel için Ulus'taki Musevi Mezarlığı'nda tören düzenleniyor.

CENAZE TÖRENİNE ÇOK SAYIDA KİŞİ KATILDI

1 çocuk annesi Liana Hananel için Ulus Musevi Mezarlığı'nda cenaze töreni düzenleniyor.Cenaze törenine çok sayıda kişi katılıyor. Hananel, cenaze töreninin ardından toprağa verilecek.



KABİN MEMURU EDA USLU SON YOLCULUĞUNA UĞURLANIYOR

İran'da düşen jette hayatını kaybeden 41 yaşındaki kabin memuru Eda Uslu için cenaze töreni düzenleniyor. Uslu'nun tabutu sevenlerinin omuzlarında cenaze töreninin düzenleneceği Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Camii'ne getirildi. Burada Uslu'nun annesi, kız kardeşi ve ağabeyi taziyeleri kabul etti. Acılı ailenin tabut başında uzun süre gözyaşı döktüğü görüldü.

Uslu için öğle namazının ardından cenaze namazı kılınacak.




ZEYNEP COŞKUN YARIN BURSA'DA TOPRAĞA VERİLECEK

Zeynep Coşkun yarın Bursa'da defnedilecek. Düşen jette hayatını kaybeden kaptan pilot Beril Gebeş'in cenazesi için kimlik tespit çalışmaları ise İran'da sürüyor.