Televizyon
13 Şub 2012 20:11 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

İRAN TELEVİZYONUNDA MUSTAFA DENİZLİ'Yİ BÖYLE TAKLİT ETTİLER!

Persepolis'i çalıştıran Mustafa Denizli, İran devlet televizyonunda hazırlan bir komedi programında taklit edildi.

İran televizyonunda bugün bir ilk yaşandı. İran Süper Lig takımlarından Persepolis'i çalıştıran Mustafa Denizli, İran devlet televizyonunda hazırlan bir komedi programında taklit edildi.

Programda, Mustafa Denizli'ye 'efendi' olarak seslenen sunucu, "Çok değerli bir konuğumuz aramıza katıldı. Size saygılarımı sunuyorum, sayın efendi buyurunuz" diyor. Denizli'nin taklidini yapan kişi ise bu sunama cevaben Azerice ile karışık bir şiveyle "Kaç senelerle onları görmemiştim. Çok değişilipler. Yaramaz seni" cevap veriyor.

Programın devamında sunucu Denizli'den İstiklal takımıyla oynanan derbi maçı hakkında yorumlarını soruyor. Denizli'nin taklidi derbi karşılaşmasında 10 kişi kalmalarına rağmen maçı nasıl kazandıklarını şöyle anlatır: "Onlar, akılları başka yere gitti. Biz birinci golü zırp attık. İkinci golü zurp attık. Üçüncü golü zarıt attık"

Programın sonunda sunucu, Denizli'den Persepolis ile yaptığı anlaşma karşılığında aldığı parayı ısrarla sorunca, soruya cevap vermekten kaçınan Denizli, şarkı söylemeye başlar.


İŞTE O ANLAR :