Televizyon
05 Mayıs 2014 15:16 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:08

IPTV Derneği'nin yeni yönetimi belli oldu! (Medyaradar/Özel)

IPTV Derneği’nin 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi. Genel Kurul’da Derneğin yeni yönetimi belli olurken, başkanlığa Atıf Ünaldı tekrar seçildi.

İnternet Temelli Televizyon Teknolojileri Derneği (IPTV)’nin 2. Olağan Genel Kurul toplantısı TTNet’in Esentepe’deki Genel Merkezinde yapıldı.

Genel Kurul’da Derneği geçtiğimiz 2 yılın Faaliyet ve Denetim Raporları onaylanırken, yapılan seçim sonucunda yeni yönetim de belli oldu.

Yeni yönetim kurulunda, Vestel, TTNET yerlerini korurken; Superonline, Avea, DSmart, The Nielsen Company, Ulusal Kanal ve Kimola IPTV Derneği’nin yönetiminde ilk defa söz sahibi oldular.

Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu…

Atıf Ünaldı –  Genel Başkan

VESTEL  adına Yankı Yalçın – Genel Başkan Vekili

Ertuğrul Acar – Genel Sekreter

Volkan Üst – Genel Başkan Yardımcısı –Sayman

Merve Naz Atmaca - Genel Başkan Yardımcısı

TTNet adına Mert Başar  – Üye

AVEA adına Baran Yurdagül - Üye

SUPERONLINE adına Ceyhun Özata - Üye

D SMART adına A.Çağhan Özbek - Üye

The Nielsen Company adına Erdem Tolon  - Üye

KİMOLA adına Bestem Büyüm - Üye

ULUSAL KANAL adına Mehmet Serdar Peker – Üye

IPTV DERNEĞİ HAKKINDA

IPTV Derneği, karasal, uydu ve kablo yayıncılığında faaliyet gösteren firmaların ve kişilerin girişimiyle 2010 yılında kuruldu.

Dernek; içerik sağlayıcı kurumlardan üniversitelere, yayın teknolojisi alanında uzmanlaşmış kurumlardan uydu sektöründe faaliyet gösteren firmalara kadar geniş kapsamlı bir üye profiline sahip.

Televizyon yayınlarının üretilmesi, saklanması, kodlanması, şifrelenmesi, dağıtılması, alınması ve benzer konularda kullanılan teknolojiler IPTV Derneği’nin çalışma alanına girmektedir

IPTV Derneği, internet temelli yayınlara sağlanacak içerikleri üretenlerin, dağıtımını yapanların ve bu içerikleri mecralarında kullanacak olanların bir araya getirilmesi, içerik telif haklarının düzenlenmesi ve içerik sektörünün bilinçlendirilmesi konularında da faaliyet göstermektedir.




MEDYARADAR/ÖZEL