Gündem
14 Tem 2011 11:58 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:34

IPRA YENİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİNİ SEÇTİ!

Uluslararası Halka İlişkiler Derneği (IPRA), haziran ayında gerçekleştirdiği seçimle yeni yönetim kurulu üyelerini belirledi.

80’den fazla ülkede üyesi bulunan IPRA’nın seçilen yeni yönetim kurulu bir temmuz itibariyle göreve resmi olarak başladı.  Zehra Güngör Türkiye’yi temsilen ikinci kez yönetim kurulu üyeliğine seçildi.

Seçim sonuçlarını değerlendiren IPRA Başkanı Richard Linning henüz temsilcisinin belirlenemediği Asya ve Okyanus’ya temsilcilerinin de kısa sürede seçileceğini ve derneğin seçim yaparken aynı dili ve benzer sosyo-kültürel değerleri paylaşan üyeleri bir araya getirdiğini iletti. IPRA olarak düzenleyecekleri ulusal, bölgesel ve global aktivitelerde tüm üyelere söz hakkı verileceğini kaydetti.

Birleşmiş Milletler tarafından da tanınan bölgelerin temsilcileri şu isimlerden oluştu. Loula Zaklama (Mısır ve Afrika temsilcisi), Mike Okereke (Nijerya), Ajit Pathak (Hindistan), Amybel Sanchez de Walther (Peru),  Jim McQueeny (Amerika Birleşik Devletleri),  Zehra Güngör (Türkiye), Sunil John (Birleşik Arap Emirlikleri), Alexandre Cordeiro (Portekiz), Bart de Vries (Hollanda), Christophe Ginisty (Fransa), Philip Sheppard (Belçika).

IPRA’nın diğer yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluşuyor. Richard Linning (İngiltere) Başkan 2011, Elizabeth Ananto (Endonezya) Başkan 2010, Johanna McDowell (Güney Afrika) Başkan 2012, Nigel Chism (İngiltere) Treasurer ve Jim Holt, CEO.