Magazin
22 Ara 2018 12:16 Son Güncelleme: 22 Ara 2018 13:32

İntizar sahneye çıktı, Mustafa Ceceli'yi salladı! "Bir damlacık canımla..."

Suskunluğunu bir konserle bozan İntizar, "Bir damlacık canımla, kalbimin gücünün yettiğince şarkılar yazdım" dedi.

Mustafa Ceceli ile yaşadığı tartışmanın ardından bir süre gündemden uzak kalan arabesk-fantezi müziğinin güçlü seslerinden İntizar, sessizliğini Jolly Joker Beyoğlu'nda bozdu.

Suskunluğunu bir konserle bozan İntizar, ''2018 benim için özellikle müzikal anlamda şahane bir yıldı. Bu akşam çok eğlenelim. Arzu ettiğiniz peçetelere yazmanıza gerek yok. Bağırın, çağırın ben sizi duyarım. Biliyorsam söylerim. Bilmiyorsam da bildiğim bir şarkıyla gönlünüzü alırım.'' diyerek konserinin açılışını yaptı.

“HATAM OLURSA AFFEDİN OLUR MU”

“Bir damlacık canımla, kalbimin gücünün yettiğince şarkılar yazdım. Hiç bir şey yazmamış gibi, hiç bir şey yapmamış gibi hala amatörüm, hala çocuk ruhluyum, cahilim, toyum... Bağışlayın. Hatam olursa affedin olur mu? Ayrılmayın olur mu sevdiklerinizden. Ayrılacak noktaya gelirseniz tutun bir yerinden. Gurur yapmayın... Çırpının... Kapısına yatın, kapıyı kilitleyin... Ne yaparsanız yapın ama ayrılmayın sevdiklerinizden...” sözleri ile manalı bir açıklama yaptıktan sonra “Kal Benim İçin” şarkısını seslendiren İntizar, performansıyla dakikalarca alkışlandı.

“ARZU İLE AŞKI KARIŞTIRIYORLAR”

Sanatçı, konserinin sonlarına doğru “Arka Mahalle” ile Ahmet Kaya'yı anmayı da ihmal etmedi. “O hayatımda duyduğum, dinlediğim en özel seslerden biriydi. Ne kadar acıdır ki; bazı insanların kıymetini yitirince anlıyoruz.” sözleri ile göğe selam yollayan İntizar, bir sonraki şarkısına geçmeden önce de manalı bir açıklamaya imza attı:

“Aranızda gerçekten aşık olan var mı?” diyerek mikrofonu seyircilere yönelten sanatçı, müzikseverlerden yanıt alamayınca, “Arzu etmek ve beğenmekle aşkı çok karıştırıyorlar. Çok kolay erişiyoruz birçok şeye. Ben bir şeye erişmek istediğimde hakkımı istiyor bile olsam bazen dileniyorum. Utanıyorum. O kadar kolay ulaşamıyorum... Çabuk seviyorum evet ama aşk bambaşka bir şey. Meraktır aslında biraz da aşk.”

Mustafa Ceceli, ayrıldığı eşi Sinem Gedikli ile davasında İntizar ve Gedikli arasındaki yakınlığı hedef almıştı.