Gündem
11 Ağu 2023 17:56 Son Güncelleme: 11 Ağu 2023 18:02

İntihar etmek için gerilim hattına çıktı! Kendini değil, kediyi öldürdü

Konya'da yüksek gerilim direğine tırmanan genç kadın intihar girişiminde bulundu. 1,5 saat ikna edilmeye çalışılan kadın kendini değil kediyi öldürdü.

Konhaber'in haberine göre; bugün Sabah saatlerinde Meram ilçesi Alavardı mahallesi Ulusöz sokaktaki yüksek gerilim direğine tırmanan 32 yaşındaki Songül Ö. İntihar teşebbüsünde bulundu.
Genç kadını elektrik direğinde görenler polis ve itfaiyeden yardım istedi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler çevre güvenliği alarak Songül Ö. İle iletişim kurmaya çalıştı.

İKNA ÇALIŞMASI 1,5 SAAT SÜRDÜ

İtfaiye ekipleri hava yastığı açarak yaşanabileceklere karşı önlem alırken olay yerine müzakereci çağırıldı. Songül Ö. ile polisin görüşmesi yaklaşık 1,5 saat sürdü. İddialara göre Songül Ö. aşağıda gördüğü sokak kedisini yanına çıkartılması şartıyla direkten inmeyi kabul etti.

ELİNDEKİ KEDİYİ FIRLATTI

Ekipler sokak kedisini yakalayarak itfaiye vinci ile genç kadına verdi. Ne olduysa o andan sonra oldu. Kucağındaki kediyle itfaiyenin vincine alınan Songül Ö. tam inmeye başladığı sırada elindeki kediyi bir anda fırlattı. Metrelerce yüksekten asfalta çakılan yavru kedi o anda öldü.

KEDİYE KALP MESAJI

Olan bitene şahit olan vatandaşlar telef olan kediyi yavru kediyi kurtarabilmek umuduyla kalp masajı yaptı ancak çabalar sonuç vermedi.

LİNÇ GİRİŞİMİNDEN ZOR KURTULDU

Öfkeli kalabalık Songül Ö.’ye saldırmak istedi fakat linç girişimini polis önledi. Ambulansa alınan Songül Ö. Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ETİKETLER
#intihar #konya #kedi