Gündem
07 Ağu 2022 16:00 Son Güncelleme: 07 Ağu 2022 16:04

İntihar eden oğlunun acısına dayanamadı, işyerinde intihar etti!

İstanbul Sultangazi’de 52 yaşındaki Eyüp Bölükbaşı, eve geç gelen oğlu Keremcan Bölükbaşı ile tartıştı. Keremcan, tartışma sonrası canına kıydı. Baba Bölükbaşı’da oğlunu son yolculuğuna uğurladıktan sonra hayatına son verdi.

Sultangazi 75.Yıl Mahallesi’nde geçtiğimiz pazartesi günü lise son sınıf öğrencisi Keremcan Bölükbaşı eve geç gelince babasıyla bir süre tartıştı.

Babası telefonunu elinden alınca Keremcan Bölükbaşı sinirlenerek odasına kapandı. Bölükbaşı gece 23.00 sıralarında 15. kattaki evlerinin balkonundan atlayarak hayatına son verdi.

BİR OĞLU DAHA VAR
Salı günü ise Bölükbaşı’nın cenazesi Yeni Kayabaşı Mezarlığı’na defnedildi. Baba Eyüp Bölükbaşı ise Çarşamba günü saat 17.00 sıralarında dükkanında canına kıydı. Eyüp Bölükbaşı’nın 14 yaşında bir erkek çocuğunun daha olduğu öğrenildi. 

Eyüp Bölükbaşı’nın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırılmasının arından otopsi işlemleri tamamlanarak yakınlarına teslim edildi. Eyüp Bölükbaşı, Gazi Mahallesi’ndeki Merkez Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası oğlunun da mezarının bulunduğu Yeni Kayabaşı Mezarlığı’na defnedildi.

“OĞLU BABASINI, BABASI DA BİZİ CEZALANDIRDI”
Eyüp Bölükbaşı’nın arkadaşı Suat Kocatürk, “Allah kimseye böyle bir üzüntüyü vermesin. Eyüp benim 50 yıllık arkadaşım, canımdan öte.  Oğlu babasını cezalandırdı, babası da bizi cezalanırdı. Böyle acıyı kimse yaşamaz. Eyüp çok temiz ve dürüst bir insandı. Herkesin yanına koşardı. Baba ile oğlunun arası çok güzeldi birbirini çok severlerdi. Oğlu biraz içine kapanıktı sosyal değildi. Eyüp oğlunu geliştirmek için her şeyi yaptı” dedi.