Gündem
13 Kas 2013 11:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:45

İnternette yeni bir portal: Mehmetçik tv

Türkiye’nin özlemle beklediği savunma ve güvenlik portalı www.mehmetciktv.com.tr ilk aşama olarak internette yayına başladı.

Gazeteci -yazar Vedat Yenerer'in uzun bir süredir üzerinde çalıştığı proje hayata geçti. Savunma ve güvenlik konularında her şeyin bir arada olduğu video sitesi www.mehmetciktv.com.tr medya dünyasına süratli bir giriş yaptı.
 
Dünyanın 250’den fazla ülkesinde güvenlik ve savunma konularının yüksek lisans ve doktora seviyesinde incekenirken Türkiye'de bu boş alanı Mehmetçik TV'nin dolduracağını belirten ve isim hakkını Türk Patent Enstitüsü'nden yıllar önce alan Vedat Yenerer yeni portalla ilgili olarak şöyle konuştu:
 
"Önce internet televizyonu ardından da ulusal bir belgesel kanalı olmak için yola çıktık. Türkiye'nin uzun zamandır özlemle beklediği bu portal ve televizyonla Avrupa, Asya ve Afrika kıtalarını kapsayan geniş bir yayın politikasıyla yüzmilyonlarca İzleyiciye ulaşmayı hedefledik.
İnsanlik Tarihi’nin yüzde 93’ü savaşlarla geçtiği bir gerçektir. Güvenlik Ve Savunma ise insanoğlunun yemek ve içmekten sonra gelen en önemli ihtiyacıdır. Bu nedenle Mehmetçik TV, Türkiye ve Dünya'dan güvenlik ve savunma konularındaki tarihsel gelişimleri ve teknolojilerini belgesel tadıyla ekranlara taşıyacak. Peki bu portalda neler mi var? 
Dünyanın En Gelişmiş Silah Teknolojileri… Uçaklar… Helikopterler… Füzeler… Gemiler… Tanklar… Toplar Ve Silahlar…Savaşan Dünya Belgeselleri…. Savaş Sanatlari Ve Eğitimi…Gelişmekte Olan Savunma Sistemleri Ve Güvenlik Teknolojileri… Kara, Hava ve Deniz silahlari, Elektronik Harp…Soykırım Belgeseelleri… Tatbikatlar…Savaşan Gruplar,Terör-Antiterör ve fazlası yine Mehmetçik Tv’de olacak."
 
www.mehmetciktv.com.tr ‘den izleyebilirsiniz…