Güncel
23 Haz 2023 09:29 Son Güncelleme: 23 Haz 2023 15:37

İnternet haberciliğinde yeni bir soluk

Günden güne ivme kazanan internet haberciliğinde yeni bir soluk katacak samimihaber iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor. 

Erzurumlu bir işadamı olan Memet Aca'nın sahibi olduğu internet sitesi haberde bağımsızlık ve samimiyet sloganıyla yola çıktı. Yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdüren internet haber sitesi güçlü yazar ve editör kadrosuyla dikkat çekiyor. Yayın yönetmenliğini Murat Bayar'ın yaptığı samimihaber.com'da şu isimlerin yazıları yer alıyor: 
Ertuğrul Özkök, Ramazan Kurtoğlu, Gül Kara, Faruk Bildirici, Kerem Akça, Selçuk Geçer, Ali Lidar, Edip Bakımcı, Nazım Serin, Can Baydarol....

Samimi haber'e önümüzdeki günlerde daha fazla ismin katılması bekleniyor. Bağımsız haberciliğin öneminin günbegün daha iyi anlaşıldığı bugünlerde samimihaber kendi öz kaynaklarıyla kimseden reklam almadan yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Samimihaber Yönetim Kurulu Başkanı Memet Aca, "Amacımız habercilikte unutulan değerleri yeniden hatırlatmak ve bu alanı yeniden eski saygın günlerine kavuşturmak. Kadromuzu her geçen gün genişleterek yolumuza devam ediyoruz. Herkesi bizi izlemeye davet ediyorum. Hiçbir yerde bulamayacakları haberleri bizden y-tarafsız bir şekilde okuyabilirler." dedi.  

Sitenin yayın yönetmeni Murat Bayar ise, "Atatürk ilke ve inkılapları yol göstericimiz olacak. Aydınlık geleceğe bir katkı da biz sunmak istiyoruz. Be mesleği geçmiş saygın günlerine ulaştırmak hedefimiz" dedi.

Haber sitesinin künyesi şu isimlerden oluşuyor:

İmtiyaz Sahibi: Memet Aca Genel yayın yönetmeni: Murat Bayar Haber müdürü: Mediha Olgun Editörler: Nurcan Çalışkan, Kader Çelebi, İrem Çınar, Aleyna Emine Horasan Grafik tasarım: Ahmet Yılmaz Kurgu - Kaamera: Boran Kılıç